ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עין לבנה? יש כזה דבר?
מנהל: מפקחים
עין לבנה? יש כזה דבר?
שלום לכם!
ממזמן לא יצא לי לבקר פה כי פשוט היה לי פרוייקט ענק בקפריסין והייתי עסוק מאוד.. עכשיו אני בחופשה בארץ..
טוב ,ראיתי תוכי קוניור "עין לבנה" למכירה, רציתי לברר האם זה באמת מהסוג הזה כי לא מצאתי עליו חומר באינטרנט וגם לא בגלריה פה..
בנוסף מה הערכתכם לגבי גילו,והאם הוא תוכי נוח?תודה מראש,שי, מצורפת תמונה...
ממזמן לא יצא לי לבקר פה כי פשוט היה לי פרוייקט ענק בקפריסין והייתי עסוק מאוד.. עכשיו אני בחופשה בארץ..
טוב ,ראיתי תוכי קוניור "עין לבנה" למכירה, רציתי לברר האם זה באמת מהסוג הזה כי לא מצאתי עליו חומר באינטרנט וגם לא בגלריה פה..
בנוסף מה הערכתכם לגבי גילו,והאם הוא תוכי נוח?תודה מראש,שי, מצורפת תמונה...

Re: עין לבנה? יש כזה דבר?
היי שי, אם תכתוב בגוגל באנגלית: white eye conure תוכל למצוא הרבה מידע באנגלית וגם תמונות (גם אני לא מצאתי בעברית).
נדמה לי שהתמונה שייכת למגדל בשם אליקו שבזמנו גם מחר גוזלים שלהם להחתמה (רק שלא היה לי תקציב חח)
בעיקרון לא ידועים לי עוד פרטים עליו...
נדמה לי שהתמונה שייכת למגדל בשם אליקו שבזמנו גם מחר גוזלים שלהם להחתמה (רק שלא היה לי תקציב חח)
בעיקרון לא ידועים לי עוד פרטים עליו...

- מתניה שניידר
- בקיעה

קראתי מעט על הקוניור עין לבנה, אין מה להוסיף מעבר לכך שההתנהגות שלו אופיינית למשפחת הקוניורים.
מעט פרטים מתוך הדברים שקראתי:
התנהגות חברתית:
בל כושר דיבור , צריך תשומת לב, סבלנות, צעצועים.
פעילות:
אוהב לטפס לשחק ויש לספק לו הרבה צעצועים.
רבייה:
מתרבים ללא בעייה.
בעיות מיוחדות קיימות:
כמו בסוג זה של תוכים בעיית הרעש היא הבעייה העיקרית .
תגובות של קוראים:
I have a white eyed conure for the past 24 years named Tofuti and he plucked all his breast feathers out. He is very loving towards my wife and will bite me when she is near. He may outlive us since we are senior citizens. May the best of us win.
Howard
2009-08-27
Beautiful, I think this is one of the most beautiful birds in the world. Avescenter.com
Lander Van Nieuwenhuyse
2009-01-14
we have a 6month old white eyed conure named "curly" and he is very sweet. He loves everyone in the family but likes especially to be with his "mom" and "dad". He loves to take baths, loves to take rides on our shoulder and basically loves life.
Anonymous
2007-07-23
I have had my white eyed conure, Dragon for 13 years. It is a joy to be his pet. Unfortunately, only myself and one other person can touch him without getting a nip, but we're working on that. I think white eyed conures are the best. He is such a big part of my life and I hope he's around for a very long time.
Salina
2006-04-26
I had a white eyed conure named Sebastian. He was very aggressive and territorial with everyone but me. He only goes with me. I will always love him and remember him as the caring fun loving son i had.
Rhee 'Na
בתגובה הראשונה אומר הווארד שיש לו תוכי קניור לבן עיניים כבר 24 שנים, התוכי מרט את כל נוצות החזה , התוכי אוהב את אשתו וכאשר הוא נמצא לידה התוכי נושך אותו.
תגובה שנייה:
המגיב חושב שהתוכי הוא אחד הציפורים היפים בעולם.
תגובה שלישית:
יש לנו קניור בן 6 חודשים מתוק מאוד, אוהב את כל המשפחה אבל בעיקר מעדיף להיות עם "אמא" ו"אבא" שלו,הוא אוהב לעשות אמבטיות ולטייל כשהוא על הכתף .
תגובה רביעית:
סלינה כותבת שיש לה קוניור לבן עין כבר 13 שנים ולמרבה הצער רק אני ועוד אדם יכולים לגעת בו אבל אנחנו עובדים על זה,היא התוכי חלק גדול מחייה והיא חושבת שהם הטובים ביותר .
תגובה חמישית ואחרונה:
היה לי קוניור לבן עין , הוא היה תוקפני וטריטוריאלי עם כולם חוץ מני, אני תמיד אוהב אותו..
לינק לאתר:
http://animal-world.com/encyclo/birds/c ... e_eyed.php
מעט פרטים מתוך הדברים שקראתי:
התנהגות חברתית:
בל כושר דיבור , צריך תשומת לב, סבלנות, צעצועים.
פעילות:
אוהב לטפס לשחק ויש לספק לו הרבה צעצועים.
רבייה:
מתרבים ללא בעייה.
בעיות מיוחדות קיימות:
כמו בסוג זה של תוכים בעיית הרעש היא הבעייה העיקרית .
תגובות של קוראים:
I have a white eyed conure for the past 24 years named Tofuti and he plucked all his breast feathers out. He is very loving towards my wife and will bite me when she is near. He may outlive us since we are senior citizens. May the best of us win.
Howard
2009-08-27
Beautiful, I think this is one of the most beautiful birds in the world. Avescenter.com
Lander Van Nieuwenhuyse
2009-01-14
we have a 6month old white eyed conure named "curly" and he is very sweet. He loves everyone in the family but likes especially to be with his "mom" and "dad". He loves to take baths, loves to take rides on our shoulder and basically loves life.
Anonymous
2007-07-23
I have had my white eyed conure, Dragon for 13 years. It is a joy to be his pet. Unfortunately, only myself and one other person can touch him without getting a nip, but we're working on that. I think white eyed conures are the best. He is such a big part of my life and I hope he's around for a very long time.
Salina
2006-04-26
I had a white eyed conure named Sebastian. He was very aggressive and territorial with everyone but me. He only goes with me. I will always love him and remember him as the caring fun loving son i had.
Rhee 'Na
בתגובה הראשונה אומר הווארד שיש לו תוכי קניור לבן עיניים כבר 24 שנים, התוכי מרט את כל נוצות החזה , התוכי אוהב את אשתו וכאשר הוא נמצא לידה התוכי נושך אותו.
תגובה שנייה:
המגיב חושב שהתוכי הוא אחד הציפורים היפים בעולם.
תגובה שלישית:
יש לנו קניור בן 6 חודשים מתוק מאוד, אוהב את כל המשפחה אבל בעיקר מעדיף להיות עם "אמא" ו"אבא" שלו,הוא אוהב לעשות אמבטיות ולטייל כשהוא על הכתף .
תגובה רביעית:
סלינה כותבת שיש לה קוניור לבן עין כבר 13 שנים ולמרבה הצער רק אני ועוד אדם יכולים לגעת בו אבל אנחנו עובדים על זה,היא התוכי חלק גדול מחייה והיא חושבת שהם הטובים ביותר .
תגובה חמישית ואחרונה:
היה לי קוניור לבן עין , הוא היה תוקפני וטריטוריאלי עם כולם חוץ מני, אני תמיד אוהב אותו..
לינק לאתר:
http://animal-world.com/encyclo/birds/c ... e_eyed.php
לי היה קוניור כתר אדום
כל הקניורים עם טבעת לבנה
מאוד פעלולן ורועש לבית אם קומות לא מתאים
לא רואים כל כך את החזה אבל אני מעריך שהוא בן שנה ומשהו
כל הקניורים עם טבעת לבנה
מאוד פעלולן ורועש לבית אם קומות לא מתאים
לא רואים כל כך את החזה אבל אני מעריך שהוא בן שנה ומשהו
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
תודה רבה על התגובות הרבות, אך אם אפשר להתייחס לתמונה הספציפית, אם יש למישהו מושג בן כמה הוא?
כי הוא למכירה ונטען שהוא גוזל מוחתם, וכמה מחירו לדעתכם?
אלמוגי, את צודקת, בחור בשם אליקו מציע אותו למכירה,
אלי תודה רבה על כל התגובה שלך, אבל האם ניסיונך הרב יכול להגיד לי בן כמה הוא ומה מחירו?
תודה מראש, שי.
כי הוא למכירה ונטען שהוא גוזל מוחתם, וכמה מחירו לדעתכם?
אלמוגי, את צודקת, בחור בשם אליקו מציע אותו למכירה,
אלי תודה רבה על כל התגובה שלך, אבל האם ניסיונך הרב יכול להגיד לי בן כמה הוא ומה מחירו?
תודה מראש, שי.

לא נפוץ בבתי-הגידול ולכן אין מחיר מוגדר ,
אבל חמוד מאוד ואני משער שהם פיזית גדולים מגרין-צ'יק,

אבל חמוד מאוד ואני משער שהם פיזית גדולים מגרין-צ'יק,

יש לך עוד תמונה שלו ? עדיף של אזור הבטן
יתכן שהוא עדיין גוזל
כמו שאליאב אמר אין מחיר מוגדר
אבל סדר גודל של מחירים לקוניורים הוא 1000-3500
יתכן שהוא עדיין גוזל
כמו שאליאב אמר אין מחיר מוגדר
אבל סדר גודל של מחירים לקוניורים הוא 1000-3500
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
ברוך הבא שיי
והתוכי מאוד יפה
לפי מה שקראתי ומה שאלי אמר האופי שלו אופייני למשפחת הקוניורים
רק שהוא טיפה יותר טריטוריאלי מהזנים האחרים, אז צריך כמו בג'אקו שכמה אנשים ישחקו איתו ואז הוא תרגל לכולםם
תעדכן והבהצלחה
עידו
והתוכי מאוד יפה
לפי מה שקראתי ומה שאלי אמר האופי שלו אופייני למשפחת הקוניורים
רק שהוא טיפה יותר טריטוריאלי מהזנים האחרים, אז צריך כמו בג'אקו שכמה אנשים ישחקו איתו ואז הוא תרגל לכולםם
תעדכן והבהצלחה
עידו