ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלות בנוגע לקוקטלים ריבוי ועוד..

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אליאור87
ביצה
ביצה

שאלות בנוגע לקוקטלים ריבוי ועוד..

שליחה על ידי אליאור87 »

שלום לך דויד !או לכול מגדלי התוכים!
אני חדש בפורום והייתי רוצה לדעת מה אתה מביא לקוקטילים שלך לאכול שהנוצות שליהם כול כך יפות?
ודבר נוסף אני רואה שאתה מומחה במיוחד לקוקטילים אז יש לי זוג הזכר אפור והפרצוף צהוב והנקבה מנומרת או מנוקדת צהוב אפור.
הוא הזדווג איתה בקיץ לפני שלושה חודשים ומאז יצא ביצים שלושה אך לא יצא כלום!!
אז לאחר מכן הם העלימו ביצה אחת ועשו עוד סבב ועוד בסה"כ שלושה סבבים ולא יצא כלום הנקבה ניכנסת דוגרת והזכר הזה פעם שעברה הביא גוזלים מנקבה אחרת ארבעה!
ולה לא יצא כלום?מה קרה לפי מה שספרתי והאים להפסיק את מחזורי הטלה כי ראיתי שיש לה בליטה איפה שהזנב?
מצטער על הרבה שלות זה מחוסר ניסיון!
מקווה שתענה לי ותיתן לי פתרונות.
בתודה אליאור.
סמל אישי של משתמש
מתניה שניידר
בקיעה
בקיעה

Re: עדכון מביל הגידול - הקוקוטיילים נגמלים והפיונוסים נגזרים!

שליחה על ידי מתניה שניידר »

תביא נקבה אחרת או תחכה
תן חיוך הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!
תמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שאלות בנוגע לקוקטלים ריבוי ועוד..

שליחה על ידי eli_lea »

ראשית דיויד עדיין מאכיל בדייסה את הגוזלים, במידה ותפרט מהי תזונתם של התוכים נוכל לעזור יותר במידת הצורך.

לגבי ההטלות הלא פוריות, אומנם הזכר זיווג בעבר והביצים היו פוריות אך המצב עם הנקבה הזאת שונה וכנראה שהיא עדיין צעירה.
המקרה שאתה מתאר אינו נדיר ונפוץ, אני מציע שתתאזר בסבלנות ואפילו תעשה הפסקה יזומה ותוריד את תא ההטלה על מנת שהנקבה תנוח
בתקווה שבפעם הבאה ההטלות יהיו פוריות ומוצלחות.
אגב היה לי זוג קוקטלים שרק לאחר שנה וחצי הביצים היו פוריות וזה לאחר סבבים רבים שבחלקן הביצים נאכלו וכו'.
צריך סבלנות רבה , אפשר להחליף לנקבה אחרת אך אף אחד לא יבטיח לך שהכל יהיה תקין איתה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”