שלום,
שמתי לב בכמה ימים אחרונים שלפיבי (גרין צ'יק) יש נוצות חזה בכלוב...
פיבי בת חצי שנה בערך, מקבלת תזונה טובה וחשופה לשמש ככל שניתן.
שמתי לב לנוצות מהחזה שיש לה בכלוב בכמות קטנה אמנם אולי שתיים שלוש נוצות אבל כמעט כל יום...
השאלה שלי אם זה החלפת נוצות? כי אני לא רואה שינוי בהתנהגות או בקרחות או משהו כזה...
אני לא יודע אם זה חשוב אבל בשבוע האחרון היא הייתה הרבה כלוב בגלל מבחנים ובגלל שנולד אחיין אז מעדיפים לא לקרב אותה אליו. אני דואג להוציא אותה לפחות שעה ומידיי פעם לעלות אליה ולדבר איתה.
גם שמתי לב שהיא מתנקה יותר בזמן האחרון כאילו מגרד לה אפילו...
אז החלפת נוצות זה הגיוני?
תודה לעוזרים (:
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לפיבי יש החלפת נוצות ?
מנהל: מפקחים
Re: לפיבי יש החלפת נוצות ?
הגיוני ביותר , זה נשמע כמו החלפת נוצות במיוחד אם אין קרחות או נוצות שנכססו באיזורים שונים.
על פי התיאור שלך לא נראה שיש סיבה לדאגה.
על פי התיאור שלך לא נראה שיש סיבה לדאגה.
אוקיי תודה (:
כמה זמן חילוף נוצות עורך ?
כמה זמן חילוף נוצות עורך ?
חילוף הנוצות יכול לארוך תקופה לא קצרה (חודש ויותר) כאשר גם בתקופה שלאחר ההחלפה כביכול עדיין אפשר לראות לאורך זמן נוצות
שנושרות בתדירות גבוהה.
החלפת הנוצות תלויה במספר גורמים כגון: מזג אויר , שינויים בתזונה ומשך שעות האור.
החלפת נוצות טבעית היא החלפה שעל אף נשירת נוצות לא נוצרים קרחות . במצב של קרחות יש לבדוק את מצבו של התוכי אצל וטרינר.
שנושרות בתדירות גבוהה.
החלפת הנוצות תלויה במספר גורמים כגון: מזג אויר , שינויים בתזונה ומשך שעות האור.
החלפת נוצות טבעית היא החלפה שעל אף נשירת נוצות לא נוצרים קרחות . במצב של קרחות יש לבדוק את מצבו של התוכי אצל וטרינר.
אוקיי תודה רבה על העזרה (: