ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוניור כחול כתר
מנהל: מפקחים
קוניור כחול כתר
שלום!
האם קוניור כחול כתר נחשב לטוב מבין הקוניורים?האם הוא נחשב בעל יכולת דיבוא ואינטלגנציה?ומה המחיר הערך לזוג לרבייה בחנויות?האם הוא מומלץ?
האם קוניור כחול כתר נחשב לטוב מבין הקוניורים?האם הוא נחשב בעל יכולת דיבוא ואינטלגנציה?ומה המחיר הערך לזוג לרבייה בחנויות?האם הוא מומלץ?
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
Re: קוניור כחול כתר
אין כזה דבר ה"טוב" שבקוניורים כול אחד לפי דעתו אני אישית מעדיף גרין צייק

תוכים מגדלים רק מאהבה

- אהרון
- גוזל

מומלץ תלוי למה מוחתם? רביה? קישוט? אני חושב שהוא יכול לדבר קצת אבל לא יותר מידי והמחיר אין לי מושג תחכה לתשובה מאלי או מישהו שמבין יותר

תוכים מגדלים רק מאהבה

הוא לרביה
בבקשה מידע מהלקסיקון
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=34&t=1500/
לפי מה שאני יודע הוא לא ממש שקט ולא הכי מוצלח בריבוי
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=34&t=1500/
לפי מה שאני יודע הוא לא ממש שקט ולא הכי מוצלח בריבוי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
- אהרון
- גוזל

הכי פשוט שתיבדוק בלקסיקון אבל בעיקרון אני חושב שגוניורים לא מי יודע מה מיתרבים אבל ככה זה כול תוכי יחסית גדול רק הקטנטנים מיתרבים מהר

תוכים מגדלים רק מאהבה

לומר "טוב מבין הקוניורים" זה מושג מופשט למדי , ישנם סוגי קוניורים רבים שנחשבים לטובים בעיני המגדלים כל אחד בדרכו, קוניור
ראש כחול נחשב לתוכי בעל יכולת דיבור מסויימת , תוכי פעלתן כמו שאר בני מינו הקניורים ורועש באופן בינוני.
מחיר בחנות תדע אם תבדוק בחנויות שבהם התוכי נמכר.
מחיר סביר לדעתי בסביבות 1000 ש"ח לזוג.
ראש כחול נחשב לתוכי בעל יכולת דיבור מסויימת , תוכי פעלתן כמו שאר בני מינו הקניורים ורועש באופן בינוני.
מחיר בחנות תדע אם תבדוק בחנויות שבהם התוכי נמכר.
מחיר סביר לדעתי בסביבות 1000 ש"ח לזוג.
זהו?חשבתי 3000 !!!!!!????????
זה יותר עדיף מקוניור שמש לדעתך?ורבייה אפשרית בשבי?האם היא קשה מרביית קוניור שמש?ומה המחיר בערך לחנות שלוקחת סכום קצת גבוה כמה יעלה זוג?אני רוצה לקנות בבית החיות בבאר שבע..מישהו מכיר??