הביאו לי כמה גוזלים הכי קטן בן יומיים ניראה לי אם אני ישים אותו בבית הטלה של זוג עם בייצים הם יאכילו אותו?
יש לי בתי הטלה עם בייצים ובתי הטלה עם גוזלים גדולים איפה עדיף להכניס אותו? אני ביינתיים מאכיל אותו מקווה שלא ימות
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל בין יומיים תוכון
מנהל: מפקחים
Re: גוזל בין יומיים תוכון
לדעתי להעביר אותו לתא עם ביצים או לתא עם גוזלים בוגרים זה לקיחת סיכון רב. אם אתה יכול האכיל תמשיך להאכיל, אם אינך יכול
תנסה בתא עם הביצים (מתי צריכים לבקוע?) על אף שבתא של הגוזלים הסיכוי שההורים יאכילו גדול יותר אבל הסיכוי שימעך ע"י הגדולים גם רב.לא פשוט ....
תנסה בתא עם הביצים (מתי צריכים לבקוע?) על אף שבתא של הגוזלים הסיכוי שההורים יאכילו גדול יותר אבל הסיכוי שימעך ע"י הגדולים גם רב.לא פשוט ....
הבייצים הוטלו בימים האחרונים הכי ישנה יש לה אולי שבוע וגם עכשיו שהוא אצלי הוא עם בוגרים שלא מועכים אותו אני חושב אני ישיים אותו בתא עם גוזלים...
וגם יהיה לי קשה להאכיל אותו אין לי זמן כל שעתיים שלוש להאכיל אותו אני לא כל היום בבית...
את הגדולים אני יכול
וגם יהיה לי קשה להאכיל אותו אין לי זמן כל שעתיים שלוש להאכיל אותו אני לא כל היום בבית...
את הגדולים אני יכול
איזה כיףף היא האכילה אותו!!
מעולה בהצלחה, נקווה שיסתדר בין הגדולים 

אני חושב שיסתדר כי הוא התוכונים האלה לקחו תא הטלה של קוקטיילים(יש מקום גדול) בגלל זה גם בחרתי לשים אותו אצל הזוג הזה...