ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מזון חדש לתוכי

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
asaf275
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: אסף

מזון חדש לתוכי

שליחה על ידי asaf275 »

שלום לכולם אני בקרוב הולך לקנות תוכי חדש(קוניור עין-לבנה),אומנם אין עליו הרבה מידע בעברית אבל נעזרתי במידע שאלי הביא באנגלית ואפשר להגיד שהתאהבתי,למרות שאני בונה על תמונההדיבור שלותמונה אני יודע שאין לו אפשרות גבוהה לדיבור.(אשמח אם משהו יתקן אותי)
לגבי האוכל, איזה מזון אני צריך לקנות לו(יש לו סוג מזון ספציפי ,או למשל "מזון לקוניורים" אשמח שמשהו יסביר לי)?אני פשוט מחר עושה הכנות אחרונות לקראת בואו ואני רוצה שיהיה לו מזון לסוג שלו.

תודה לכולם.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מזון חדש לתוכי

שליחה על ידי eli_lea »

אני מציע שתבדוק עם המגדל האם הוא נגמל לכופתיות ואם כן לאיזה סוג, כדאי לקחת/לקנות מהמגדל את אותו סוג כופתיות לפחות
לתקופה הראשונה, כנ"ל לגבי תערובות, אם התוכי נגמל לתערובת מסויימת המשך לתת אותה, בדרך כלל התערובות מכילות את אותם זרעים ולכן עם תערובת לא צריכה להיות בעייה.
לגבי כושר הדיבור, אני מאמין שאנו מבחינתנו אמורים לדבר ככל שניתן עם התוכי, לא רק למטרת דיבור וחיקוי מצידו אלא מאחר וזוהי דרך התקשורת הטובה ביותר שקיימת , אם כתוצאה מכך התוכי ידבר זה בסך הכל נחמד יותר.

מאחל לך בהצלחה ותעדכן בהמשך.
asaf275
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי asaf275 »

סליחה על הבורות אבל כופתיות זה לא אוכל שמשרים במים נכון?
ואלך לפי מה שאמרת
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כופתיות זה לא מזון שמשרים במים אלא מזון יבש (כגון מזון כלבים דוגלי וכו') המכיל את כל אבות המזון ומומלץ שיהיה הבסיס בתזונת התוכי.

השרייה זה תהליך בו משרים את הזרעים מסוגים שונים במים על מנת לרכך אותם, אם זה מעניין אותך אתה יכול לקרוא בלינק הבא:
השימוש בזרעים להשריה ,להנבטה ובישול
asaf275
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי asaf275 »

תודה רבה,כבר היה לי ניסיון של זרעים בהשריה וזה לא הצליח ממש.
בקשר לתערובת, או כופתיות יש אפשרות פשוט לקנות לו תערובת לתוכי בינוני?(הוא נחשב בינוני לא?)ואם כן על איזו חברות אתה ממליץ(גם לתערובת)
תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יש אפשרות לקנות תערובת לתוכי בינוני , במידה והמגדל גמל את התוכי לכופתיות אני ממליץ לך בכל לב להמשיך ולהאכיל את התוכי
בכופתיות , ההפרש במחיר אינו גדול וחבל .
תערובות לתוכים בינונים נמכרים בחנויות תחת שמות של חברות רבות, אני לא יודע להצביע בוודאות על מזון כזה או אחר ולומר שהוא טוב יותר או עשיר יותר בסוגי זרעים , אני יודע שלחברת פריטי בירד יש מוצרים מעולים בתחום.
אני משתמש בכופתיות בדייסות ובתערובות מתוצרתם ואני מרוצה מאוד.
סמל אישי של משתמש
מתניה שניידר
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מתניה שניידר »

את קונה ביד 2?
תן חיוך הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!
תמונהתמונה
asaf275
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי asaf275 »

אתה* וממגדל פרטי מצוין.
ואלי תודה רבה לך על התשובה אני כנראה אלך לפי מה שאמרת,אני רק מקווה שבאיזור שלי יש האפשרות לקנות כופתיות.אני לא רוצה לקנות פעם אחת מהמהגדל ואז לקנות לו אוכל שונה.
תודה שוב
asaf275
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי asaf275 »

אוקי חזרתי מהחנות חיות וקצת נבהלתי מהמחירים,
לא היה ממש מבחר אבל, היה של החברה קייטי.קייטי 1 ק"ג לתוכי בינוני צבעוני=69 ש"ח אני מאוד נהבלתי מהמחיר,זה המחירים?
יש מקום זול שאתם מכירים שאפשר לקנות להן את המזון?
תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מחירי הכופתיות בחנויות הינם מחירים גבוהים, נסה למצוא מגדל בקירבת מגוריך שימכור לך .
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”