ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קולות של קוניור
מנהל: מפקחים
קולות של קוניור
[שלום לכולם מצורף הצלילים שהתוכים שלי משמיעים אשמח אם משהו יגיד לי מה זה אומר.בעיקרון אחד התחיל את הקולות האלה והשני מחקה אותו מידי פעם.
עוד משהו זה שהם לא מוכנים להפרד לשניה(ממש סיאמיים) הם יש רוצים להיות ביחד איך מונעים או משפרים את זה?
התוכי ישנים ככה שהראש שלהם תקוע באמצע הגוף מין כרית כזו בחיים לא שמעתי או ראיתי דברים
עוד משהו זה שהם לא מוכנים להפרד לשניה(ממש סיאמיים) הם יש רוצים להיות ביחד איך מונעים או משפרים את זה?
התוכי ישנים ככה שהראש שלהם תקוע באמצע הגוף מין כרית כזו בחיים לא שמעתי או ראיתי דברים
Re: קולות של קוניור
אני לא יודע הדבר היחידי שאני יודע שזה משגע את המשפחה שלי ואותי כשאנחנו אוכלים חחח תדמיין כל 5 שניות הקול הזה.וחיזור לא נשמע לי הם בני שלושה חודשיים
זה קול של קוניור
זה נישמע יותר כמו ה - קוקברה אים אתם מכירים ,

זה קול של קוניור מה אני סתם מעלה שאלות לפורום?
תענו לי בבקשה
תענו לי בבקשה
אל תתרגש זה הקול של התוכי, לא מבין המגדל ממנו קנית לא יכול לענות לך?
הפלאפון תפוס כל פעם שאני מתקשר,אלי עוד שאלה התוכי מנסה לנשוך אותי לא נראה לי מתוך רוע אלא כמו ילד קטן זה נשמע לך הגינוי?זה נשיכות חזקת ולפעמים אם אחד נושך גם השני מצטרף.
תודה
תודה
קודם כל כדי שתהיה רגוע תשמע את הקולות של הקוניור ננדיה שעוזי החתים ותבין.
Re: הגוזלים החדשים שלי. תמונה + שמות
לגבי הנשיכות, זה הגיוני, נסה לא להתעסק בזה יותר מידי, אם הוא תופס לך את האצבע תלטף לו בראש לדוגמה על מנת לסב את תשומת ליבו ולהפסיק את האחיזה , פשוט הם בוחנים כל דבר במקור ממש כמו גור כלבים קטן שמכרסם ונושך כל דבר.
אני מציע לך להפרידם ואמרתי לך כבר שזה לא בריא שהם ביחד, כשהם יהיו מופרדים ונמצאים כל אחד בכלוב נפרד היחס שלהם ישתנה.
Re: הגוזלים החדשים שלי. תמונה + שמות
לגבי הנשיכות, זה הגיוני, נסה לא להתעסק בזה יותר מידי, אם הוא תופס לך את האצבע תלטף לו בראש לדוגמה על מנת לסב את תשומת ליבו ולהפסיק את האחיזה , פשוט הם בוחנים כל דבר במקור ממש כמו גור כלבים קטן שמכרסם ונושך כל דבר.
אני מציע לך להפרידם ואמרתי לך כבר שזה לא בריא שהם ביחד, כשהם יהיו מופרדים ונמצאים כל אחד בכלוב נפרד היחס שלהם ישתנה.
כן רק הבעיה היא שאין לי עוד כלוב
תחזיר לו אחד אין לך מה לעשות עם שתיים מוחתמים יהיה לך אחד הוא יקבל יותר צומת לב ותאהב אותו יותר מיותר שתי תוכים מוחתמים מאותו סוג לדעתי