אלי שלום,
החלטתי לשדרג את הכלוב לג'אקו שלי. הכלובים A11 ו - A10 נראים ממש מקצועיים וטובים. אבל משום מה אני לא מצליח להתחבר אליהם וקצת קשה לי להסביר למה.
דווקא הכלוב של מיקה שלך נראה לי מאד. רציתי לדעת בבקשה מה המידות שלו, איזה איך וכמה קעריות אוכל יש בו איפה ניתו להשיג וכמובן מה המחיר?
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לאלי לגבי הכלוב של מיקה
מנהל: מפקחים
Re: שאלה לאלי לגבי הכלוב של מיקה
אני מצדיק אותך, על אף השימוש הנרחב שבכלובים A10/11 גם אני לא מתחבר אליהם , הכלובים אומנם נותנים תחושה של משהוא שמתיישב היטב בבית ובחדר אורחים אבל הסיבה העיקרית שאני מתחבר זה בגלל שהתחושה שהתוכי ואנחנו לא ממש עם שדה ראייה נרחב, במיוחד כשהמגש סוגר מלמעלה.
את הכלוב של מיקה אני בניתי מחומרים פשוטים והתאמתי אותו למידות שרציתי והיו נוחות לי, היו לי דגמי כלובים שונים שחשבתי בתחילה להחליף עם הכלוב של מיקה כי הם בכל זאת עשויים במקצועיות אבל לא מצאתי משהוא שיכול לתת מענה טוב יותר מהכלוב הקיים.
הכלוב היחיד שאני יכול להמליץ לך עליו ושאני בטוח שתהיה מרוצה ממנו וגם התוכי זה הכלוב דגם A02 שאתה יכול לראותו בתמונה
השלישית מלמעלה:
[למכירה] כלובים *חדשים במחירים מיוחדים
כלוב שגם המלצתי לאיתן ושימי מהפורום לקנות והם מרוצים ממנו.
אגב עוזי מוכר את הכלוב שהיה ברשותו אם אתה מעוניין בכלוב כזה משומש ולא לגמרי חדש .
למכירה כלוב A02 יד שניה
בהצלחה.
את הכלוב של מיקה אני בניתי מחומרים פשוטים והתאמתי אותו למידות שרציתי והיו נוחות לי, היו לי דגמי כלובים שונים שחשבתי בתחילה להחליף עם הכלוב של מיקה כי הם בכל זאת עשויים במקצועיות אבל לא מצאתי משהוא שיכול לתת מענה טוב יותר מהכלוב הקיים.
הכלוב היחיד שאני יכול להמליץ לך עליו ושאני בטוח שתהיה מרוצה ממנו וגם התוכי זה הכלוב דגם A02 שאתה יכול לראותו בתמונה
השלישית מלמעלה:
אגב עוזי מוכר את הכלוב שהיה ברשותו אם אתה מעוניין בכלוב כזה משומש ולא לגמרי חדש .
למכירה כלוב A02 יד שניה
בהצלחה.
[quote="55";p="74650"]אני מצדיק אותך, על אף השימוש הנרחב שבכלובים A10/11 גם אני לא מתחבר אליהם , הכלובים אומנם נותנים תחושה של משהוא שמתיישב היטב בבית ובחדר אורחים אבל הסיבה העיקרית שאיני מתחבר זה בגלל שהתחושה שהתוכי ואנחנו לא ממש עם שדה ראייה נרחב, במיוחד כשהמגש סוגר מלמעלה.
השלישית מלמעלה:
למכירה כלוב A02 יד שניה
בהצלחה.[/quote]
אלי צודק לאחר שהוא המליץ לי על A02 קניתי אותו ואני מאד מרוצה מנו גם מבחינת פרקטיקה וגם מבחינת יופי ולא מראה של יותר מידי ''גוש ברזל'' בבית.
השלישית מלמעלה:
למכירה כלוב A02 יד שניה
בהצלחה.[/quote]
אלי צודק לאחר שהוא המליץ לי על A02 קניתי אותו ואני מאד מרוצה מנו גם מבחינת פרקטיקה וגם מבחינת יופי ולא מראה של יותר מידי ''גוש ברזל'' בבית.
או קיי תודה.
מה המידות של של A02 ומה מחירו? וכמובן איפה ניתן להשיג?
האם הכלוב בא עם קעריות נירוסטה או פלסטיק?
מה המידות של של A02 ומה מחירו? וכמובן איפה ניתן להשיג?
האם הכלוב בא עם קעריות נירוסטה או פלסטיק?
בלינק שנתתי לך קודם בתמונה השלישית מלמעלה אתה רואה את הכלוב והמידות מצויינות מעליו.
הכלוב מגיע עם כלי פלסטיק, אפשר תמיד לרכוש כלי נירוסטה ולמקם אותם כרצונך.
מחירו בסביבות 700 ש"ח+- 100 ש"ח
הצעות לרכישה - או שתפתח נושא בקנייה מכירה ויפנו אליך או שהצעות ינתנו לך בתיבה הפרטית.
הכלוב מגיע עם כלי פלסטיק, אפשר תמיד לרכוש כלי נירוסטה ולמקם אותם כרצונך.
מחירו בסביבות 700 ש"ח+- 100 ש"ח
הצעות לרכישה - או שתפתח נושא בקנייה מכירה ויפנו אליך או שהצעות ינתנו לך בתיבה הפרטית.