ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
העברת תוכי
מנהל: מפקחים
העברת תוכי
שלום לכולם,
לא ידעתי איזו כותרת הכי טובה לרשום אז בחרתי בזה.
יש לי ג'אקו בת 6 חודשים ועכשיו בחופש אני לרוב לא נמצא בבית אני הולך לסבתא שלי נסיעה של 10 דקות,
וחשבנו להביא את התוכי קצת אלייה שנהיה איתה שם במקום שתהיה לבד בבית כל היום.
האם הדרך הבאה טובה לקחת אותה?בכלוב ולכסות את הכלוב בנסיעה?
בתודה,רביב
לא ידעתי איזו כותרת הכי טובה לרשום אז בחרתי בזה.
יש לי ג'אקו בת 6 חודשים ועכשיו בחופש אני לרוב לא נמצא בבית אני הולך לסבתא שלי נסיעה של 10 דקות,
וחשבנו להביא את התוכי קצת אלייה שנהיה איתה שם במקום שתהיה לבד בבית כל היום.
האם הדרך הבאה טובה לקחת אותה?בכלוב ולכסות את הכלוב בנסיעה?
בתודה,רביב
Re: העברת תוכי
אני חושב אל תיקח רק תהצעה שלי אתה יכול לקית את התוכי זה לא יפגע בו !
אם הכלוב נכנס באוטו זו דרך טובה להעביר אותה , אם היא רגוע אפילו לא צריך לכסות .
את האמת זה די תלוי באופי שלה, באיך שהיא מגיבה לשינויים כאלה.
אצלי למשל התוכים היו באים איתי לצבא כל שבוע וחוזרים איתי כל סופ"ש (נסיעה ארוכה כשעתיים-שלוש) לא מכוסים, רוב הזמן הם היו אפילו נהנים מלהיות מחוץ לכלוב בזמן הנסיעה.. על היד שלי או על הברכיים נראה לי זה נתן להם אפילו יותר תחושת ביטחון..
אצלי למשל התוכים היו באים איתי לצבא כל שבוע וחוזרים איתי כל סופ"ש (נסיעה ארוכה כשעתיים-שלוש) לא מכוסים, רוב הזמן הם היו אפילו נהנים מלהיות מחוץ לכלוב בזמן הנסיעה.. על היד שלי או על הברכיים נראה לי זה נתן להם אפילו יותר תחושת ביטחון..

אני רוצה בהמשך לדברי אלמוגי להזכיר שלעיתים ישנן הפתעות ולא טובות במיוחד כשהתוכי שנחשב כתוכי שקט רגוע ולא מסוגל לעוף
פורש כנפיים ומתעופף , לכן תקפידו שבכל יציאה מהבית כשהתוכי אינו סגור בכלוב אכן הוא אינו מסוגל לעוף, גם כשרק מעבירים אותו
מהבית לאוטו .
פורש כנפיים ומתעופף , לכן תקפידו שבכל יציאה מהבית כשהתוכי אינו סגור בכלוב אכן הוא אינו מסוגל לעוף, גם כשרק מעבירים אותו
מהבית לאוטו .