אבל נא להכיר- קוני. קוני שלי! קוני החמודה והיפה שלי!!
קוני היא קוניור שמש בת 3-4 חודשים (בערך) ואני לא אוהבת לקחת שמות מתוכים של אחרים, במיוחד לא כשמדובר באותו סוג (עידו, עמך הסליחה) אבל היא פשוט באה עם השם הזה, לרוב גם מגיבה אליו, אז השארנו.
הסיפור שלה, שלי, שלנו...
היום בבוקר-צהריים נסענו אבא שלי ואני לחוות התוכים במושב ציפורי שבצפון.
חשבנו חווה, שיואו מקום גדול, הרבה תוכים, אפילו מצלמה לקחתי.
בסוף זה התברר כמקום קטן שקט וצנוע של מישהו בחצר ביתו בערך..
אחרי התבוננות בתוכים השונים[קוקטיילים שונים, דררות, קוואקרים, רוזלות, ברבנדים, תוכונים, ג'אקויים-בתוך הבית, בוריקיס ורוד אחד ופינקים]
הלכתי לקנות שקי אוכל של ורסל-לגה לתוכונים, לקוקטיילים וצ.אהבה ותא הטלה חדש לתוכונים.
בדרך ראיתי את קוני בכלוב שביקשה יחס. שאלתי אם אפשר להוציא...ובאופן מפתיע היא ישר באה.
היא התלוותה אליי לכל מקום על הכתף כשאבא שלי מבקש הסברים על אופן הגידול וכל זה. האיש הנחמד גם הסביר שצריך לעשות בדיקה כי הוא לא בטוח לגבי המין אבל הוא מנחש שזו נקבה, אז למה לא?... והוסיף ששמה קוני והייתי חייבת להוסיף "כמו כל תוכי מהסוג הזה" חחח
בקיצור, אבא שלי החליט לקנות אותה, למרות שכשהוא שאל אם אני רוצה אותה אמרתי שלא, כי אמא שלי תהרוג אותנו
הוא אמא לי לא לדאוג ושהוא כן רוצה אותה בבית.
וכך יצא שאני קניתי ציוד ומזון לתוכים ואבא שלי קנה "לעצמו" קוניור שמש. שכרגע מסתגלת לכלוב אצלי בחדר
והיא נסיכה עדינה כזאת, יש דברים שעוד צריך ללמד אותה אבל לאט לאט..
בכל מקרה, צל"ש לכל מי שקרא את החפירה הזאת!
מחר אמא שלי חוזרת מאילת ונראה כבר מה תהיה תגובתה.. בנתיים 'טעימה' מקוני... תמונות טריות מלפני מס' רגעים!