ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
אני השתמשתי בשמן זית במתכון להכנת מזון ביצים שהייתי מכין בעצמי לאורזיות , כדאי להשתמש בשמן שמורכב מחומצות שומן לא רווי מסוג כתית מעולה ושמן קנולה (חשוב להקפיד שיהיה מכבישה קרה) ,בדקתי והם הטובים ביותר.
לתוכים אני לא משתמש בתערובת ביתית ולכן גם לא נותן תוספות של שמן זית.
את התוספות שבשומן כגון אומגה 6 ואומגה 3 אנו מוצאים בתירס, חיטה, חמניות, זרעי חמנייה, אגוזים כגון קשיו,
אגוזי מלך, אגוזי לוז, פקאן, אגוזי אלסר. שומנים נוספים קיימים בפיסטוק ובוטנים. בסך הכל אני אישית מרגיש יותר בטוח לתת לתוכים את
המוצרים בצורתם הטבעית ולא בצורה מעובדת .
[quote="55";p="77204"]אני השתמשתי בשמן זית במתכון להכנת מזון ביצים שהייתי מכין בעצמי לאורזיות , כדאי להשתמש בשמן שמורכב מחומצות שומן לא רווי מסוג כתית מעולה ושמן קנולה (חשוב להקפיד שיהיה מכבישה קרה) ,בדקתי והם הטובים ביותר.
לתוכים אני לא משתמש בתערובת ביתית ולכן גם לא נותן תוספות של שמן זית.
.[/quote]
לא להגזים לתוכים קטנים זה לא יותר מטיפה על האוכל, אין צורך בכמויות.