קודם כל הורדת לי את הלב, כשאני רואה אשכול עם האייקון הזה מול העיניים

יורד לי הלב .
אז אני שמח שהבעייה שלך מסתכמת בפחד משחקים ולא חלילה משהו גרוע.
אני לא יודע מה הציעו לך וכיצד למקם את הצעצועים בכלוב אבל הרבה מאוד תוכים גדולים בעיקר מפחדים מצעצועים ושינויים, אפשר
לראות למשל שלקראת גיל הגמילה כשהגוזלים עוברים לכלובים אצלי אני תולה כבר צעצוע צבעוני ליד הכלוב כדי שהם יתחילו להתרגל ללדברים צבעוניים ונעים ויכירו אותם.
בכל זאת ישנם את התוכים בעלי האופי החשדני במיוחד שנרתעים מדברים חדשים. בסך הכל צריך להבין שהחפצים החדשים שאנו מכניסים להם לכלוב ואל מול הפנים יוצרים איום , הם רואים חפץ צבעוני ולא מוכר לפתע מתנדנד מול הפנים והם כבר בטוחים שהחפץ עלול לתקוף אותם.
על מנת להכיר לתוכי את החפץ בצורה הטובה ביותר כדאי שהחפץ יהיה בידינו וכדאי לשחק עימו ביחד עם התוכי, כמובן שהוא ירתע בהתחלה ולא יתקרב אבל לאט לאט אפשר להרגיל אותו, אפשר להסתיר את רוב החמשחק ולתת לו רק את הקצה למקור, לאחר מספר פעמים הוא כבר יתפוס עם המקור ויבין שהוא שולט בחפץ, כדאי מאוד שיהיה תמיד משחק נוסף מכן מחוץ לכלוב, כך כאשר המחק הראשון יתבלה לאחר חודש חודשיים או יותר התוכי כבר יתרגל ויכיר את המשחק הבא.
ישנם משחקים רבים שאפשר לתת לתוכי וממש פשוטים, מיקה שלי לא מחליפה את גלילי הנייר, אני כבר עושה לה יצירות מחיבור של מספר גלילים כשבקצוות הם גזורים, התלישה של חתיכות הנייר נותנות לה תעסוקה רבה אני תולה לה חרוזים וחוטים והיא ממש מתעסקת עימם הרבה , מה שטוב שאני כל הזמן משפץ ומוסיף ומסדר בעלויות ממש נמוכות והתוכי נהנה מאוד.
אתה יכול לראות דוגמה בלינק הבא:
Re: טיפים האינדקס
הסידור הטוב ביותר בכלוב זה שיהיה לה מקום לתמרן, כלומר לא למלא את הכלוב בצעצועים על חשבון המרווח שנותר לתוכי, צעצוע קטן או שניים מספיקים בהחלט.
שים לב שצעצועים של קוקטלים אינם תמיד בטיחותיים לתוכי מסוג ג'אקו והתוכי עלול להינזק מבליעה של חלקים קטנים במיוחד מחלקים העשויים מתכת.