ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תא הטלה לקוקטיילים ותקיפה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

stav14
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי ז

תא הטלה לקוקטיילים ותקיפה

שליחה על ידי stav14 »

שלום!
עכשיו שמתי לב שהנקבה נותנת לזכר עם המקור בבטן כמו תקיפה והזכר גם ניסה לנגוע בה עם המקור והם לפעמים מתאבקים זה עם זה במקור,כיצד ניתן לפרש את הדברים?האם זו מריבה?
דבר שני עכשיו הצבתי להם תא הטלה,מתי הם יתחילו להתעניין בו?האם שקט יעזור לכך?מה אני יכול לעשות עוד מצידי לזרז הרבייה?אני מאכיל אותם במזון של פלמינגו מעורב בכל מיני גרעינים,דוחן,חריע,דורה וכו' ושמתי להם אבן ויטמינים כתומה,האם זה טוב?מה עוד צריך לעשות?
תודה רבה!!!!!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תא הטלה לקוקטיילים ותקיפה

שליחה על ידי eli_lea »

מזון טוב ושקט ושלווה , כמה שפחות הפרעות .
אל תתרגש במיוחד מכך שהנקבה דוחה את הזכר ולעיתים באגרסיביות הם יסתדרו בסופו של דבר. כמובן שאם יש מצב קיצוני של תוקפנות
או פציעות צריך להפריד ולבחון מחדש את המצב אבל לרוב זה לא קורה.
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

הם יתעניינו בכלל בתא הטלה?כי עד לפני כמה זמן שבאתי לאחל להם לילה טוב ולכבות את האורות הם לא הראו שום שמץ של עניין בתא הטלה.?
סמל אישי של משתמש
shayh
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון וכל הארץ
שם פרטי:: שי

שליחה על ידי shayh »

ברגע שהם ירצו הם יתעניינו בתא ההטלה,
סבלנות זה סוד ההצלחה
תמונה

מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה באמת חושב שעכשיו שמת להם את התא והם כבר יקפצו פנימה?
ידידי גידול תוכים מצריך הרבה מאוד סבלנות , תוכים זה לא מכונה או תוכנה , לתוכים יש רגשות, הם צריכים להכיר אחד את השני, להרגיש ביטחון שהמקום מוגן וכו', כל זה לוקח זמן ולעיתים הרבה מאוד זמן כי זה גם תלוי האם הזוג בוגר והנקבה מוכנה להטלות.
התחלת יפה כשברכת אותם לילה טוב, תמשיך כך, דאג להם למזון עשיר, מים טריים, ניקיון הכלוב, מקום שקט ומוצל ללא הפרעות ותהנה מכך
שתעקוב מרחוק אחר התנהגותם , בעתיד יגיע הרגע שהם יהיו מוכנים להתרבות ואז יהיו הטלות וגוזלים.

בהצלחה.
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

תודה רבה לכם!
שימחתם אותי-עכשיו אני מבין שמילת המפתח היא סבלנות.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בהצלחה ואתה מוזמן להעלות תמונות של הכלוב והתוכים אני מבין שהם ממוקמים במקלט נכון? תמונה
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

נכון ועוד שאלה..האם הקוקטיילים גמישים להיכנס בחור של תאה הטלה,הם מתגמשים?ומישהו יעזור לי להעלות את התמונות כשארצה?
יש לי קוקטייל פנינה,המוכר שקניתי ממנו אמר לי שהנקבה פנינה והזכר לא יכול להיות פנינה הוא אומר זה נדיר האם זה נכון?
אני אתאר את ההבדלים ביניהם ותאמר לי אם מדובר בזכר ונקבה:לחיים כתומות יותר מהשני,אחד פנינה והשני לא,לאחד מהם צבע הציצית יותר מודגש בהרבה וצהוב חזק.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

התוכים לא גמישים אך נכנסים לתא ההטלה דרך החור ללא בעייה (אם החור מספיק כדי שגופם יעבור בו).
יש מדריך להעלאת תמונות והעלאה פשוטה ביותר:
http://www.tukinfo.com/tutorials/imageupload.html

אי אפשר לדעת על פי התיאור שלך בוודאות, זכר בבגרותו יאבד את צבעי הפנינה ויהפוך לאפור רגיל, נקבת פנינה תישאר פנינה למשך כל החיים.
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

שאני נכנס למקלט לתוכים אני רואה אותם אוכלים יותר ביחד ועומדים יחד על הכלי של האוכל וגם יותר יושבים ביחד.מה זה אומר?ועדיין הם לא נכנסו לתא הטלה,מדוע?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”