ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
למכירה תוכונים האכלת יד.
מנהל: מפקחים
למכירה תוכונים האכלת יד.
משום שהנקבות מטילות מלא ביצים אני מתכוון למכור את הגוזלים מהזמנה.כלומר שתזמינו גוזל או שניים ומללעה וכשהם יגמלו אני אמכור לכם אותו ברמה גבוה מאוד ומחוברת בצורה גבוה מאוד.יהיו רגילים לפירות וירקות תערובת עשירה של תוכונים ורגילים לידיים וידעו לשכב עם הגב ומאולפים.מחיר לאחד 70 לשניים 120 לשלושה 160 שלושה+ 50שח לגוזל. יש אפשרות לקנות גוזלים שעוד לא ניגמלו.במחירים שונים גיל שבועיים 30לאחד 50לשניים שלושה שבועות40לאחד70לשניים.
[HR]
גר בתל אביב גבול גבעתיים
כרגע הם עוד ביצים.בעוד שבוע אמורים לבקוע.אני מתחיל למכור כבר מעכשיו כי הנקבות מטילות מלא ביצים כרגע יש 22 פוריות והן צריכות להטיל עוד.אז אם לא אתחיל להציע לאנשים להזמין תוכונים מעכשיו ייקח לי המון זמן למכור כי אין להם ביקוש כלכך גדול.
[HR]
גר בתל אביב גבול גבעתיים
כרגע הם עוד ביצים.בעוד שבוע אמורים לבקוע.אני מתחיל למכור כבר מעכשיו כי הנקבות מטילות מלא ביצים כרגע יש 22 פוריות והן צריכות להטיל עוד.אז אם לא אתחיל להציע לאנשים להזמין תוכונים מעכשיו ייקח לי המון זמן למכור כי אין להם ביקוש כלכך גדול.
Re: למכירה תוכונים האכלת יד.
אפשר להזמין אחד או שניים?
עכשיו אני מוכר גם גוזלים תוכונים בני שבועיים להמשך האכלה יש צהובים מוטציות של צהוב ירוק ועוד תוכונים יפייפיים.
אני מוכר אחד ב40 שניים אני מוכר ב70 שלושה ב100
יש גם לבנים שלהם יש מחיר אחר.
ללבן אחד 45 שקלים שני לבנים ב80 שלושה לבנים ב110. הם בריאים יפייפיים רק לבוא ולקחת
אני מוכר אחד ב40 שניים אני מוכר ב70 שלושה ב100
יש גם לבנים שלהם יש מחיר אחר.
ללבן אחד 45 שקלים שני לבנים ב80 שלושה לבנים ב110. הם בריאים יפייפיים רק לבוא ולקחת
איפה אתה גר?
אני רוצה לקחת מנוצים אך לא גמןלים
אני רוצה לקחת מנוצים אך לא גמןלים
אני מתל אביב ויש לי כולם מנוצים שלך בפרטי
הנה הגוזלים
הצלחתי לעלות רק את התמונה הזאת כי אני לא כלכך יודע הגוזלים כבר מנוצים בצבעים צהוב.צהוב ירוק ממש יפים,ירוק,לבנים,תכלת אחד אני עושה מבצע רק לחברי האתר מחיר לגוזל לבן 40 מחיר לגוזל לא לבן 30 כל הכמות240 ש"ח
הנה הגוזלים
[RIGHT]עכשיו לחברי האתר גוזלים במחיר 25 ליחידה ללבן 30 לכל הכמות 150[/RIGHT]
[RIGHT]עכשיו לחברי האתר גוזלים במחיר 25 ליחידה ללבן 30 לכל הכמות 150[/RIGHT]
אפשר אחד?
איפה אתה גר?
איפה אתה גר?
-
bvurth1511
- בקיעה

אני מעוניין לקנות ואתה קצת רחוק לי אני מהדרום ואני לא מגיע למרכז הרבה אם אני אגיע אני אדבר איתך
אם אתה מגיע לדרום בזמן הקרוב תשלח לי הודעה בפרטי אני מירוחם זה 10 דקות מדימונה
אם אתה מגיע לדרום בזמן הקרוב תשלח לי הודעה בפרטי אני מירוחם זה 10 דקות מדימונה