ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
[למכירה] BACKTWIPE מטליות לחות לחיטוי.
מנהל: מפקחים
Re: [למכירה] BACKTWIPE מטליות לחות לחיטוי.
רמי, אני חוששת שזו אינה "טעות אנוש" אלא הטעיית אנוש.
זו חמדנות לשמה!
אני לא מוצאת כל הצדקה והגיון לשלם 50 שקלים מיותרים על מוצר זהה.
זו חמדנות לשמה!
אני לא מוצאת כל הצדקה והגיון לשלם 50 שקלים מיותרים על מוצר זהה.
הכנתי חבלים תבוא אני אקשור אותך
ואל תגיד לי לא מעצבן אם לא תבוא אני שבוע הבא אצלך
ואל תגיד לי לא מעצבן אם לא תבוא אני שבוע הבא אצלךRe: [למכירה] BACKTWIPE מטליות לחות לחיטוי.
אם אני מעוניין לקנות 3 או 4 קופסאות יש הנחה?ואיך שולחים לי?תודה
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
דורון כמובן שהמחיר שונה לכמויות.
המשלוח נעשה ע"י הדואר באפשרויות שונות על פי בחירתך או ע"י איסוף
מ-2 נקודות, דרום (ליד קריית גת) או "מרכז" (פ"ת), כפי שצויין בתחילת האשכול.
אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי לשאלות נוספות.
המשלוח נעשה ע"י הדואר באפשרויות שונות על פי בחירתך או ע"י איסוף
מ-2 נקודות, דרום (ליד קריית גת) או "מרכז" (פ"ת), כפי שצויין בתחילת האשכול.
אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי לשאלות נוספות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה אני אפנה באישי
ליאור כתב:
"חשבנו עליכם רבות נכון שזה עולה כסף אבל כך זה בחיים כל דבר עולה כסף השאלה כמה אני משקיע בתחביב שלי...בהצלחה לכולם."
וואלה אחי הרסת אותי מצחוק בכיתי חצי שעה

"חשבנו עליכם רבות נכון שזה עולה כסף אבל כך זה בחיים כל דבר עולה כסף השאלה כמה אני משקיע בתחביב שלי...בהצלחה לכולם."וואלה אחי הרסת אותי מצחוק בכיתי חצי שעה

[quote="258";p="9400"]רמי תאמין לי לא משנה לי 50 או 100 אני לא אוהב שעובדים עליי אני אקבל את הכסף חזרה
והבאתי לך מה כותב שלומי אז אל תגיד לי הוא כותב ככה-
"בעצם הרווחתי שני דברים האחת חיטוי טוב של תחתית הכלוב בנוסף במקום לעשות שטיפה של כל הכלוב פעם בחודש אם אקונומיקה
להסרת חיידקים אני פשוט מנגב אם המגבונים את כל הכלוב וכך יש רווח כפול של חיטוי ודאי...חברים בהצלחה תהנו מהמוצרים
חשבנו עליכם רבות נכון שזה עולה כסף אבל כך זה בחיים כל דבר עולה כסף השאלה כמה אני משקיע בתחביב שלי...בהצלחה לכולם."
חשב על הכיס שלו לא עליי אז מה אתה אומר לי ירד המחיר?[/quote]
דניאל, אני חייבת לתקן אותך למען ההגינות.
שלומי, מנהל אתר אחר, כתב מרגליות אלו ולא ליאור.
כעת קרא זאת שנית בשקידה ותראה שכל מילה ומילה של שלומי חצובה בסלע.
הראיה לכך היא, שמחשבתו עולה לגולשים ב-50 שקלים יותר למארז מגבונים זהה לחלוטין, מאשר כאן.
אבל כך זה בחיים, כל דבר עולה כסף. השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע "בתחביב" שלו.....
וכעת לאחר שהכל ברור ומובן, אני בטוחה שתבכה מצחוק הרבה יותר מחצי שעה ואני אצטרף אליך.
והבאתי לך מה כותב שלומי אז אל תגיד לי הוא כותב ככה-
"בעצם הרווחתי שני דברים האחת חיטוי טוב של תחתית הכלוב בנוסף במקום לעשות שטיפה של כל הכלוב פעם בחודש אם אקונומיקה
להסרת חיידקים אני פשוט מנגב אם המגבונים את כל הכלוב וכך יש רווח כפול של חיטוי ודאי...חברים בהצלחה תהנו מהמוצרים
חשבנו עליכם רבות נכון שזה עולה כסף אבל כך זה בחיים כל דבר עולה כסף השאלה כמה אני משקיע בתחביב שלי...בהצלחה לכולם."
חשב על הכיס שלו לא עליי אז מה אתה אומר לי ירד המחיר?[/quote]
דניאל, אני חייבת לתקן אותך למען ההגינות.
שלומי, מנהל אתר אחר, כתב מרגליות אלו ולא ליאור.
כעת קרא זאת שנית בשקידה ותראה שכל מילה ומילה של שלומי חצובה בסלע.
הראיה לכך היא, שמחשבתו עולה לגולשים ב-50 שקלים יותר למארז מגבונים זהה לחלוטין, מאשר כאן.
אבל כך זה בחיים, כל דבר עולה כסף. השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע "בתחביב" שלו.....
וכעת לאחר שהכל ברור ומובן, אני בטוחה שתבכה מצחוק הרבה יותר מחצי שעה ואני אצטרף אליך.

וואללה ליאור סליחה לא הבנתי נכון חשבתי אתה כתבת את זה בפעם הבאה שתבוא אני יפצה אותך בגדול 
ואביבה מה לעשות אנשים תמימים יש בכל מקום לאט לאט אנשים קולטים את העסק,אותו דבר בקנייה של
ציפורים ושל מזון נופלים וקמים אבל לומדים להיזהר ואללה רמי אמר נכון במקום יורידו מחירים בשביל החברים דופקים עליהם קופות.

ואביבה מה לעשות אנשים תמימים יש בכל מקום לאט לאט אנשים קולטים את העסק,אותו דבר בקנייה של
ציפורים ושל מזון נופלים וקמים אבל לומדים להיזהר ואללה רמי אמר נכון במקום יורידו מחירים בשביל החברים דופקים עליהם קופות.