ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני צריך את עזרתכם
מנהל: מפקחים
אני צריך את עזרתכם
חברה היי
בצער רב מת לי אתמול גוזל של דררה מאפיסת כוחות אחרי שמצאתי אותו ברחוב כשהכנף שלו שבורה
וחתול זומם עליו הוא היה אצלי כשבוע והבת הקטנה שלי לא מפסיקה לבכות אם יש למישהו איזו ציפור למסירה מאזור מרכז דרום אני אשמח
קניתי את כל הציוד השקעתי הרבה כסף ואני אובד עצות
אנא עזרו לי הדררה היה ירוק כל ציפור אחר ירוקה תתקבל באהבה.
בצער רב מת לי אתמול גוזל של דררה מאפיסת כוחות אחרי שמצאתי אותו ברחוב כשהכנף שלו שבורה
וחתול זומם עליו הוא היה אצלי כשבוע והבת הקטנה שלי לא מפסיקה לבכות אם יש למישהו איזו ציפור למסירה מאזור מרכז דרום אני אשמח
קניתי את כל הציוד השקעתי הרבה כסף ואני אובד עצות
אנא עזרו לי הדררה היה ירוק כל ציפור אחר ירוקה תתקבל באהבה.
Re: אני צריך אץ עזרתכם דחוף
היי hershberg ,
קודם כל ברוך הבא ..
צר לי לשמוע על המקרה , אך כידוע זו דרך הטבע . . .
אני לא מכיר מישהו שיש לו תוכים (לא משנה ירוקים או לא) למסירה ,
המגדלים כאן בפורום עובדים קשה מאוד ימים כלילות על מנת לגדל את התוכים שלהם
על הצד הטוב ביותר , וזה אומר מספר שעות לא מבוטל בכלל כל יום כולל לקום באמצע הלילה
על כל רעש חשוד אפילו במקצת כדי לדאוג לרווחת הגוזלים שעדיין לא יכולים לדאוג לעצמם ..
אם בכל זאת יש למישהו כאן בפורום תוכי (ירוק) האכלת יד (שזה אומר שהוא גדל מרגע
הבקיעה/זמן קצר לאחר מכן בידיו של מגדל ואכל ממזרק , כך שהוא 'ידידותי' לאנשים ומקבל אותנו כחלק מלהקתו)
שמוכן למסור אותו , כל הכבוד , אך אני בספק .
מצד שני דררה מוחתם לא כל יקר כמו שאתה חושב , מהסיבה שתוכי הדררה מצאו לנכון להתיישב בארצנו הקטנה ,
והם נמצאים כאן בשפע , אני בטוח שבמידה ותרצה - תקבל כמה הצעות מאוד אטרקטיביות מכמה מגדלים
מאוד מנוסים/מוכשרים , ומי ש'תרוויח' מכל הסיפור הזה תהיה כמובן ביתך , שמהר מאוד תשכח את הגוזל הפצוע ..
אתה מוזמן להיכנס לפורום "קנייה , מכירה ומסירה" , אולי מישהו שם כבר מנסה למכור דררה מוחתם . . .
שיהיה בהצלחה ידידי , אני מקווה שהדברים יסתדרו לטובה ,
רז .
קודם כל ברוך הבא ..
צר לי לשמוע על המקרה , אך כידוע זו דרך הטבע . . .
אני לא מכיר מישהו שיש לו תוכים (לא משנה ירוקים או לא) למסירה ,
המגדלים כאן בפורום עובדים קשה מאוד ימים כלילות על מנת לגדל את התוכים שלהם
על הצד הטוב ביותר , וזה אומר מספר שעות לא מבוטל בכלל כל יום כולל לקום באמצע הלילה
על כל רעש חשוד אפילו במקצת כדי לדאוג לרווחת הגוזלים שעדיין לא יכולים לדאוג לעצמם ..
אם בכל זאת יש למישהו כאן בפורום תוכי (ירוק) האכלת יד (שזה אומר שהוא גדל מרגע
הבקיעה/זמן קצר לאחר מכן בידיו של מגדל ואכל ממזרק , כך שהוא 'ידידותי' לאנשים ומקבל אותנו כחלק מלהקתו)
שמוכן למסור אותו , כל הכבוד , אך אני בספק .
מצד שני דררה מוחתם לא כל יקר כמו שאתה חושב , מהסיבה שתוכי הדררה מצאו לנכון להתיישב בארצנו הקטנה ,
והם נמצאים כאן בשפע , אני בטוח שבמידה ותרצה - תקבל כמה הצעות מאוד אטרקטיביות מכמה מגדלים
מאוד מנוסים/מוכשרים , ומי ש'תרוויח' מכל הסיפור הזה תהיה כמובן ביתך , שמהר מאוד תשכח את הגוזל הפצוע ..
אתה מוזמן להיכנס לפורום "קנייה , מכירה ומסירה" , אולי מישהו שם כבר מנסה למכור דררה מוחתם . . .
שיהיה בהצלחה ידידי , אני מקווה שהדברים יסתדרו לטובה ,
רז .

רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .
Re: אני צריך את עזרתכם דחוף
אתה יכול לקנות מחנות ב-180 אבל זה בכלל לא מומלץ....
תנסה אצל איתמר יש ב-100 שקל.
תנסה אצל איתמר יש ב-100 שקל.
Re: אני צריך את עזרתכם
כנראה שלא שמתם לב אך הוספנו לקנייה מכירה גם "למסירה" ,אני מאמין שהבחור שנכנס יודע היכן לקנות וכמה עולה פחות או יותר,לכן
מי שיש לו תוכי למסור מוזמן לעשות זאת(כבר פגשתי בכאלה )מי שאין לו למסור תוכי או חפצים מבוקשים מתבקש לא להפנות למגדלים או חנויות.
תודה.
מי שיש לו תוכי למסור מוזמן לעשות זאת(כבר פגשתי בכאלה )מי שאין לו למסור תוכי או חפצים מבוקשים מתבקש לא להפנות למגדלים או חנויות.
תודה.
hershberg שלום לך.
צר לי לשמוע על העצב של ילדתך.אני אומנם לא גרה במרכז, אלה קרובה לחיפה, אבל יוכלה להציע לכם גוזל של קקריקי שיהיה מוכן בערך בעוד חודש למסירה עבורכם בלי כסף. והתוכי ירוק!
אם הילדה מוכנה לחכות עד אז אין לי עם זה שום בעיה.
התוכי הוא ירוק קטן, נחמד, עליז ומלא תעלולים.אני בטוחה שהיא תוכל להנות ממנו ,במיוחד שהם לא נשכנים, וטובים כחיות מחמד.
יש לי גם גוזל של אלכסנדרוני , אבל הוא נכה מבקיעה, ולא יכולתי לתקן את הבעיה.התוכי הזה בן דוד של הדרארות כמו שמצאתם, רק יותר גדול, וכך גם הנשיכות שלהם חזקות יותר.
הילדה חופשיה לבחור מה שהיא תרצה, מצידי.
שולחת כאן תמונה, אולי אצליח להעלות גם את התמונה של האלכסנדרוני.
תיידע אותי מה תחליטו.
החלטתי לגדל את האלכסנדרוני כי לא היה לי לב להרוג אותו
הנה הקקריקי , והתמונה השנייה של הנכה
צר לי לשמוע על העצב של ילדתך.אני אומנם לא גרה במרכז, אלה קרובה לחיפה, אבל יוכלה להציע לכם גוזל של קקריקי שיהיה מוכן בערך בעוד חודש למסירה עבורכם בלי כסף. והתוכי ירוק!
אם הילדה מוכנה לחכות עד אז אין לי עם זה שום בעיה.
התוכי הוא ירוק קטן, נחמד, עליז ומלא תעלולים.אני בטוחה שהיא תוכל להנות ממנו ,במיוחד שהם לא נשכנים, וטובים כחיות מחמד.
יש לי גם גוזל של אלכסנדרוני , אבל הוא נכה מבקיעה, ולא יכולתי לתקן את הבעיה.התוכי הזה בן דוד של הדרארות כמו שמצאתם, רק יותר גדול, וכך גם הנשיכות שלהם חזקות יותר.
הילדה חופשיה לבחור מה שהיא תרצה, מצידי.
שולחת כאן תמונה, אולי אצליח להעלות גם את התמונה של האלכסנדרוני.
תיידע אותי מה תחליטו.
החלטתי לגדל את האלכסנדרוני כי לא היה לי לב להרוג אותו
הנה הקקריקי , והתמונה השנייה של הנכה

איזה חמודיםםםםם
אווה יש לך לב זהב
ממש מרגש תודה על ההיענות.
אווה יש לך לב זהב
ממש מרגש תודה על ההיענות.Re: אני צריך את עזרתכם
אווה יקירתי
את פשוט מדהימה, קסם של נשמה
תבורכי

את פשוט מדהימה, קסם של נשמה
תבורכי

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
איזה תענוג! פשוט מרגש.
כל הכבוד!
כל הכבוד!

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אווה חזק ואמץ כל הכבוד