ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

~התייעצות דחופה לגבי סוג תוכי~

פורום העוסק בקנייה, מכירה ומסירה של תוכים, מזון לתוכים, כלובים לתוכים וציוד נלווה.
לאחר פרסום יש להמתין לאישור, לא יתקבלו פרסומי סחר. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
ben864
ביצה
ביצה

~התייעצות דחופה לגבי סוג תוכי~

שליחה על ידי ben864 »

שלום לכולם !! אני חדש פה בפורום..
האתר הזה נראה לי ממש אתר ברמה בגלל זה נרשמתי , נראה שיש אנשים שמבינים ומתמצאים בתוכים.
לשאלתי:
אני ואבא שלי מחפשים לקנות תוכי עד 2500 שקל , בעיקרון אנחנו מחפשים תוכי חכם שיוכל לדבר , שיהיה מסוגל להקשר אלינו הכוונה לבעלים שלו ממש טוב ושלא יעזוב בפתאומיות וזה כולל את זה שאפשר לצאת איתו לטייל איתו ברחוב וגם אם יש לו כנפיים הוא יוכל לחזור אלי שאני אקרא לו , שלא יהיה רעשני יותר מידי ושיהיה משעשע במיוחד ולא משעמם..
כמובן שניתן את היחס הכי טוב לתוכי אני לא חדש בכלל בתחום בעלי החיים כל בעל חיים שהיה אצלי האריך שנים :]
מחכה להמלצות ממכם תמונה
אגב קישרתי את הנושא הזה לפורום מכירה וקניה כי אני מעוניין בתוכי ויש לי תקציב עד 2500 שקל ועם יש מישהו שמוכר תוכי יכול פשוט להשאיר לי הודעה.. אני ממש רציני בעניין התוכי תציעו מחירים טובים והצעות מענייניות כמה שאני יקנה את התוכי יותר מהר יותר טוב בשבילי יש עדיפות לגוזל עד 4 חודשים גמול, מוחתם עם תעודות .. וכמובן שעבר בדיקות ושהוא בריא.
לילה טוב לכולם , בן
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

Re: ~התייעצות דחופה לגבי סוג תוכי~

שליחה על ידי daniel »

שלום לך בן
תוכי שלא גזור לא מומלץ ללכת חופשי ברחוב כי יש חשש לבריחה אין דבר כזה להביא לך תוכי שתילך איתו ברחוב ולא יברח אתה רוצה ללכת איתו ברחוב ובלי ליגזור לו כנפיים תיקנה לו ריתמה מיוחדת לתוכים שמאפשר את זה וב2500 שקל יש לי להציע לך גוזל נקבה של אקלקטוס תוכי מדהים בצבע שלו שקטה מאוד פעלולנית אך עדינה מאוד ובעל יכולת דיבור גבוהה מאוד או שיש לי להציע לך ג'אקו קונגו מדהים ב2500 פעלולן אבל עדין מאוד החתמות מעולות על ידי אוהבים ידים ולא נושכים אני מאיזור חיפה
בכל מיקרא בהצלחה
תמונה
ben864
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ben864 »

נשמע מעניין :]
הם באים עם כלוב?
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

שליחה על ידי daniel »

לא אפשר לארגן כלוב שמתאים לסוג לג'אקו ולאקלקטוס בעוד 350 שקל מהיבואן בחנות המחיר שלו זה 800 וזה לא הכלוב המלבני הרגיל
תמונה
ben864
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ben864 »

אה אוקי הבנתי..
שלח תגובה

חזור אל “קנייה, מכירה ומסירה.”