ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גוצ'י עושה לי חיים קשים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי ומאלפי התוכים מכל הזנים.
בואו ללמוד וללמד כיצד תוכי יכול לבצע פעולה כל שהיא ברגע שאנו מעוניינים.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שחר
בקיעה
בקיעה

גוצ'י עושה לי חיים קשים

שליחה על ידי שחר »

נתחיל עם הקדמה קצרה...

בהתחלה כשגוצ'י הגיע אלי הוא לא היה מרוצה כשהוא היה חוזר לכלוב והיה עושה לי רעש שאני אוציא אותו, עם הזמן הדבר הזה עברתמונה

בתקופה האחרונה התחיל משהו חדש תמונה

כשאני מוציא אותו מהכלוב ומשחק איתו הכל טוב ויפה, וגם כשאני מחזיר אותו לכלוב הכל בסדר.

הבעיה מתחילה כשאני יוצא מהטווח ראייה שלו, גם כשהוא בכלוב וגם כשהוא בחוץ. לפעמים אני מוציא אותו ונותן לו לטייל מחוץ לכלוב, אבל אם אני עוזב לרגע את טווח הראייה שלו והולך מהסלון לשירותים או לאחד החדרים הוא מתחיל לעשות כל כך הרבה רעש. אותו דבר גם אם אני משאיר אותו רגע לבד ליד המחשב או כשהוא בתוך הכלוב. זה כבר נהיה בלתי אפשרי

מה עושיםתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: גוצ'י עושה לי חיים קשים

שליחה על ידי eli_lea »

מתעלמים,סופגים בשקט את ההמולה והרעש ללא שום יחס,ללא צעקות של "שקט" "די" וכדומה,פשוט להתעלם,אתה יכול לעבור
מחדר לחדר בתדירות גדולה בלי להתייחס אליו,לאט לאט הוא ילמד שאין יחס לצעקותיו ומצד שני הוא יבין שכשאתה הולך אתה גם חוזר.
ההסבר הוא שבטבע בני הזוג מתקשרים בעזרת קריאות,במיוחד כאשר אינם רואים אחד את השני,תשובת הבן זוג לקריאות בעצם מרגיע
את בן הזוג השני שהכל בסדר,הוא לא נפגע או נטרף.
במידה ותגיב לקריאותיו תיצור עימו בעצם דרך תקשורת בכל פעם שג'וצי לא יראה אותך,לכן ההתעלמות המוחלטת.
סמל אישי של משתמש
שחר
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שחר »

בדרך כלל אני הולך לרגע וחוזר בלי קשר לקריאות שלו, אז אני נכנס לדילמות אם עשיתי טוב שחזרתי, כי אני אומר לעצמי "אולי הוא חושב שאניי חוזר בגלל הקריאות שלו" תמונה

הוא תסבך אותי לגמריתמונה
סמל אישי של משתמש
אורטל25
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי אורטל25 »

האמת שהסיפור הזה מוכר לי מאוד!!
צי'קו שלי עושה את אותו הדבר, אומנם אף פעם לא היתה לו בעיה להיכנס לכלוב וכשאני אומרת לו "רד" אז הוא מיד יורד, אבל גם אצלי כשהוא בכלוב ואני עוזבת את החדר הוא מצפצף בלי הפסקה, לפעמים בשקט ולפעמים יותר חזק..
אני מתעלמת מזה ככל שאפשר וזה עובד בדרך כלל...
תמשיך לעדכן..
שלח תגובה

חזור אל “אילוף”