ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התייעצות בקשר לתוכי ג''קו שלי - צורח ולא נותן ללטף

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי ומאלפי התוכים מכל הזנים.
בואו ללמוד וללמד כיצד תוכי יכול לבצע פעולה כל שהיא ברגע שאנו מעוניינים.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

gogo
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: התייעצות בקשר לתוכי ג''קו שלי - צורח ולא נותן ללטף

שליחה על ידי gogo »

אוקי תודה רבה ....
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

עוד משהו אחד קטן ...
זה לא מוזר שהתוכי ממש רץ אלי לפעמים שאני הולך הוא קופץ מהכלוב ומנסה להגיע אלי ... עושה את זה כל אבל לתת ל ללטף אותו הוא לא נותן ?
זה משהו שקורה עם כל הג'אקויים בגילאים האלה או שזה רק אצלי ?
ומתי זה משתנה אם בכלל ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לפי כל הסימנים התוכי אוהב אותך ואוהב אותך מאוד, הוא לא אוהב שמגרדים לו בראש או שאינו חש בנוח, לכל תוכי ישנו אופי שונה ,חלקם אוהבים ליטוופים, חלקם אוהבים ליטופים במקומות מסויימים וחלקם בכלל לא אוהבים מגע, זה לא אומר שהם לא קשורים למגדלים ולא כיף להם איתם, חלק עיקרי ביחסים בין מגדל לבעל חיים ובין בן אדם אחד למישנהו זה לדעת ולכבד את רצונו של האחר, עליך לכבד את התוכי ואת רצונותיו בדיוק כפי שהיית רוצה שיכבדו אותך ולא יעשו דברים שאינם נעימים לך, אל תחפש רק את המגרעות בתוכי שלך, אתה סובב כל הזמן סביב הדברים שהוא אינו מבצע או נותן לעשות , תסתכל ותראה שהוא אינו תוקפני אליך ורוצה בקרבתך ורץ אליך, אני מבטיח ל שאם תכבד את התוכי ולא תכפה עליו ליטופים ולא תנסה כל פעם ללטף אותו וההתנהלות תהיה טבעית יגיע הרגע בשלב כלשהוא שהתוכי יוריד את ראשו ויבקש ממך לגרד לו .
תנסה להנות מהתוכי ולהיות פחות בלחץ מהדברים הקטנים האלה.

בהצלחה.
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

אוקי תודה רבה :) ...
אני לא סובב רק סביב הדברים הלא טובים אצלו פשוט זה נראה לי מוזר שהוא עושה את זה כל זה ולא נותן לגעת בוא שזה הכי בסיסי לפי דעתי ...
רוב התוכים שראיתי עשו ככה ....
אז אתה חושב שאני צריך להפסיק ללטף אותו וזה כן יבוא בסופו של דבר ??
כי יש לי סבלנות אני רק רוצה לדעת אם זה יגיע או לא כי זה אכן חלק שחשוב לי בחיית מחמד לא נראה לי שהוא לא אוהב את זה הוא פשוט לא רגיל ..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני חושב שקיבלת תשובה ברורה:
"אני מבטיח לך שאם תכבד את התוכי ולא תכפה עליו ליטופים ולא תנסה כל פעםללטף אותו וההתנהלות תהיה טבעית יגיע הרגע בשלב כלשהוא שהתוכי יוריד אתראשו ויבקש ממך לגרד לו ".
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

אוקי תודה רבה רבה לך ...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בבקשה, אם ישנה התקדמות תדווח בהמשך תמונה
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

מצטער שאני חוזר אחורה ...
פשוט שאלתי עוד כמה אנשים ואמרו לי בידיוק מה שאמרת מצד אחד אמרו לי שיש תוכים שלא אוהבים שנוגעים בהם בכלל ומצד שני שזה לוקח זמן והתמדה וזה יבוא ואם לדוגמא התוכי שלי כזה(לא רוצה שילטפו אותו) אז הוא גם לא יתן לי לגעת בוא לא משנה כמה זמן יעבור וכמה אני ימנע מללטף אותו זה מין סתירה כזאתי שאני אישית לא הבנתי מה הכוונה ?
תודה ....
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

[quote="55";p="83438"]לפי כל הסימנים התוכי אוהב אותך ואוהב אותך מאוד, הוא לא אוהב שמגרדים לו בראש או שאינו חש בנוח, לכל תוכי ישנו אופי שונה ,חלקם אוהבים ליטוופים, חלקם אוהבים ליטופים במקומות מסויימים וחלקם בכלל לא אוהבים מגע, זה לא אומר שהם לא קשורים למגדלים ולא כיף להם איתם, חלק עיקרי ביחסים בין מגדל לבעל חיים ובין בן אדם אחד למישנהו זה לדעת ולכבד את רצונו של האחר, עליך לכבד את התוכי ואת רצונותיו בדיוק כפי שהיית רוצה שיכבדו אותך ולא יעשו דברים שאינם נעימים לך, אל תחפש רק את המגרעות בתוכי שלך, אתה סובב כל הזמן סביב הדברים שהוא אינו מבצע או נותן לעשות , תסתכל ותראה שהוא אינו תוקפני אליך ורוצה בקרבתך ורץ אליך, אני מבטיח ל שאם תכבד את התוכי ולא תכפה עליו ליטופים ולא תנסה כל פעם ללטף אותו וההתנהלות תהיה טבעית יגיע הרגע בשלב כלשהוא שהתוכי יוריד את ראשו ויבקש ממך לגרד לו .
תנסה להנות מהתוכי ולהיות פחות בלחץ מהדברים הקטנים האלה.

בהצלחה.[/quote]

[HR]
אתה מתכוון שאני אפרש את כוונתם של האנשים האלו שדיברת איתם?כי איני יכול.
כתבתי לך את דעתי בפירוש ,יתכן שאני טועה ויתכן שאני צודק הזמן והפעולות שתנקוט יגידו .
אני מבין שאתה בחוסר וודאות לגבי העתיד, האם התוכי יתן לך ללטפו או לא זאת השאלה שאתה עסוק בה, ואני אומר לך רד מזה תפסיק להתחבט בשאלה. אף אחד לא יכול להגיד לך מה יהיה ואיך התוכי יתנהג, זה תלוי ביחס שלך כלפיו במשך הזמן שיבוא וזה תלוי ברצונו של התוכי.
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

אוקי תודה רבה ...
שלח תגובה

חזור אל “אילוף”