ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכון האכלת יד בניית אמון

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי ומאלפי התוכים מכל הזנים.
בואו ללמוד וללמד כיצד תוכי יכול לבצע פעולה כל שהיא ברגע שאנו מעוניינים.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תוכון האכלת יד בניית אמון

שליחה על ידי eli_lea »

אבקשך לא להקפיץ נושא על מנת לקבל מענה מהר יותר, זה פשוט לא נעים, אני מבטיח לך ולאחרים שאף אחד לא פוסח עליכם וברגע שאפשר תקבלו תשובה.

הצ'ופר זהו דבר מיוחד שניתן כתוספת לקיים, לכן הצ'ופר צריך להיות מאכל טעים שאינו נמנה עם התפריט היום יומי של התוכי, במידה והתוכי מקבל נניח גרעינים באופן יום יומי הגרעין לא יחשב בעיניו כצ'ופר או כמשהוא שהוא ירצה מאוד ולא יוכל להשיג, לכן ראשית צריך להקפיד שאכן הצ'ופר הוא משהוא יחודי .

הצ'ופר יכול להיות כל דבר שאתה כמגדל תחליט עליו, כלומר אני יכול לומר לך מכאן שהתוכי שלי אוהב מאוד שאני נותן פירורי שקד אך להפתעתך התוכי שלך בכלל לא ירצה להתקרב לזה, לכן אתה צריך למצוא את המזון המיוחד שעושה את זה לתוכי שלך .
זה יכול להיות פרי/ירק/זרעים/קטניות/ממתק מיוחד שקונים לתוכים פשוט כל דבר שהתוכי מוצא בו משהוא טוב וטעים.

בהצלחה.
itsmadness
בקיעה
בקיעה

Re: תוכון האכלת יד בניית אמון

שליחה על ידי itsmadness »

[quote="55";p="71273"]אבקשך לא להקפיץ נושא על מנת לקבל מענה מהר יותר, זה פשוט לא נעים, אני מבטיח לך ולאחרים שאף אחד לא פוסח עליכם וברגע שאפשר תקבלו תשובה.

הצ'ופר זהו דבר מיוחד שניתן כתוספת לקיים, לכן הצ'ופר צריך להיות מאכל טעים שאינו נמנה עם התפריט היום יומי של התוכי, במידה והתוכי מקבל נניח גרעינים באופן יום יומי הגרעין לא יחשב בעיניו כצ'ופר או כמשהוא שהוא ירצה מאוד ולא יוכל להשיג, לכן ראשית צריך להקפיד שאכן הצ'ופר הוא משהוא יחודי .

הצ'ופר יכול להיות כל דבר שאתה כמגדל תחליט עליו, כלומר אני יכול לומר לך מכאן שהתוכי שלי אוהב מאוד שאני נותן פירורי שקד אך להפתעתך התוכי שלך בכלל לא ירצה להתקרב לזה, לכן אתה צריך למצוא את המזון המיוחד שעושה את זה לתוכי שלך .
זה יכול להיות פרי/ירק/זרעים/קטניות/ממתק מיוחד שקונים לתוכים פשוט כל דבר שהתוכי מוצא בו משהוא טוב וטעים.

בהצלחה.[/quote]

אוקי תודה תמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “אילוף”