שלום לכולם,
בזמן האחרון ליצ'י עושה בעיות אני שם אותה למעלה על הכלוב בחופשיות ואחרי כ15 דקות היא מתחילה לנופף בכנפיים ואז עפה,היא כמובן לא יכולה לעוף רחוק.
אותו דבר מהסטנד אני מפחד שהיא תפצע בחזה,היינו אצל ד"ר קמינסקי והוא אמר שבנתיים עד שהיא תגדל לא להשים אותה על הסטנד יכול להיגרם נזק.
מה לעשות אבל אי אפשר שהיא תהיה כל הזמן על הכלוב או להחזיק אותה 15 דקות ולהכניס אותה.
בתודה,רביב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עפה מהסטנד
מנהל: מפקחים
Re: עפה מהסטנד
מה הכוונה של קמינסקי ב"עד שתגדל" ? אין כאן עניין של גיל מאחר והתוכי שלךמעל גיל שיבעה חודשים אז מה הקשר? תוכי בגיל שלושה חודשים כבר מתעופף ,ומי אמר שכשהיא תגדל היא תרצה להישאר על הסטנד ולא תרצה לעוף.
או שאין לד"ר קמינסקי כוח או רצון להסביר לך מה הסיבה או שהוא לא מבין (מה שלא נראה לי ) או שאתה לא הבנת אותו.
ראשית מדובר בקיטום נוצות נכון, קיטום נוצות נכון ימנע פציעה בעת נחיתה ללא קשר לגילו של התוכי.
כרגעמה שאתה יכול לעשות זה לגוון, לשים אותה על הכלוב ולאחר מכן על הסטנד, אלתשכח שדי משעמם על הסטנד ואולי היא גם רואה אותך ורוצה בקירבתך ולכן עפהאליך.
בכל מקרה בכל פעם שהיא עפה תחזיר אותה מיד למקום אם על הסטנדאו אם הייתה על הכלוב (לאותו מקום ממנו עפה) ותתן לה פקודה להישאר . זהיכול להיות מתיש אבל אחרי מספר פעמים אתה כבר תראה שיפור, במקביל כאשר היאעל הסטנד ולא עפה תן לה יחס שבח אותה ותן לה מידי פעם צ'ופר.
יתכן שלאחר מכן מרוב התלהבות היא שוב תעוף אבל אל תיקח את זה קשה, החזר אותה ואמור לה את הפקודה , היא תתרגל בסוף.
או שאין לד"ר קמינסקי כוח או רצון להסביר לך מה הסיבה או שהוא לא מבין (מה שלא נראה לי ) או שאתה לא הבנת אותו.
ראשית מדובר בקיטום נוצות נכון, קיטום נוצות נכון ימנע פציעה בעת נחיתה ללא קשר לגילו של התוכי.
כרגעמה שאתה יכול לעשות זה לגוון, לשים אותה על הכלוב ולאחר מכן על הסטנד, אלתשכח שדי משעמם על הסטנד ואולי היא גם רואה אותך ורוצה בקירבתך ולכן עפהאליך.
בכל מקרה בכל פעם שהיא עפה תחזיר אותה מיד למקום אם על הסטנדאו אם הייתה על הכלוב (לאותו מקום ממנו עפה) ותתן לה פקודה להישאר . זהיכול להיות מתיש אבל אחרי מספר פעמים אתה כבר תראה שיפור, במקביל כאשר היאעל הסטנד ולא עפה תן לה יחס שבח אותה ותן לה מידי פעם צ'ופר.
יתכן שלאחר מכן מרוב התלהבות היא שוב תעוף אבל אל תיקח את זה קשה, החזר אותה ואמור לה את הפקודה , היא תתרגל בסוף.
אמור את המילה בצורה רגילה מבלי לפתח יותר מידי מאחר והתוכי ינסה לקבל יחס בצורה זו. שים על הסטנד אמור למשל "כאן" ועזוב אותה.
לאחר מספר דקות תוכל להתייחס אליה שוב.
חשוב שהחזרת התוכי למקום תיעשה קרוב ככל שניתן לנחיתה שלו.
לאחר מספר דקות תוכל להתייחס אליה שוב.
חשוב שהחזרת התוכי למקום תיעשה קרוב ככל שניתן לנחיתה שלו.
יכול להיות שהיא מפחדת ממשהו.. לשלי זה היה קורה.
תבדוק את הסביבה של הכלוב או הסטנד יכול להיות שם משהו שהיא מפחדת ממנו.
תבדוק את הסביבה של הכלוב או הסטנד יכול להיות שם משהו שהיא מפחדת ממנו.