ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטילית לא מפסיקה לכרסם רוכסנים
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
קוקטילית לא מפסיקה לכרסם רוכסנים
נכון שכל תוכי עושה את זה אבל היא פשוט מגזימה אי אפשר לגרום לה להפסיק כדי להזיז אותו מהרוכסן צריך להרים אותה ולא על האצבע וגם אז היא ממשיכה והיא מתעלמת מכל דבר בזמן שהיא עסוקה בלכרסם את הרוכסן מה לעשות

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: קוקטילית לא מפסיקה לכרסם רוכסנים
בכדי למנוע מצב מסויים צריך להבין איך מגיעים לאותו מצב. על מה מדובר, ברוכסן חולצה? איך היא מגיעה למצב שהיא מגיעה אל אותו רוכסן, קשה לי להבין. ומה הכוונה אם אתה מזיז אותה עם האצבע היא ממשיכה.. הרי מזיזים אותה ממקום מסויים למקום שבו אין את הרוכסן, לא? באופן כללי הפעוהל היא מניעה מראש, דהיינו אם היא הולכת, מטפסת בכיוון הרוכסן יש למנוע הגעה ולהזיז אותה למקום שבו אין לה אפשרות להגיע. בדיוק באותו אופן פועלים כאשר תוכי מעוניין להגיע לכתף ואנו רוצים למנוע.
בכל מקרה, בבקשה תפרט לי איזה רוכסן ואיך בכדי שאוכל להביע את דעתי בדרך הנכונה למנוע זאת.
אגב, אם היא כל כך אוהבת רוכסנים, אולי כדאי ליצור עבורה איזה צעצוע (תוך דגש על בטיחות!) עם רוכסן? סתם חומר למחשבה.
בכל מקרה, בבקשה תפרט לי איזה רוכסן ואיך בכדי שאוכל להביע את דעתי בדרך הנכונה למנוע זאת.
אגב, אם היא כל כך אוהבת רוכסנים, אולי כדאי ליצור עבורה איזה צעצוע (תוך דגש על בטיחות!) עם רוכסן? סתם חומר למחשבה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
רוכסן חולצה אבל היא אוהבת לכרסם דבר בכללי ושמרחקים אותה מהרוכסן היא חוזרת או מכרסמת משהו אחר לדוגמא היום קניתי לתוכונים תא הטלה היא עלתה על הגג שלו והתחילה לכרסם את העץ אבל עם רוכסן של חולצה זה סרט אחר היא אפשר לגרום לה להפסיק ולגבי משחק מרוכסן חשבתי לקחת חולצה ישנה עם רוכסן לגזור אותו וצפות לה שתי מקלות או יותר בגזרים של הרוכסן שיהיה לה עם מה לשחק זה רעיון טוב?

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
כל עוד תעשה את זה בטיחותי, למה לא?
בכל מקרה, לי נשמע שזה לא הרוכסן הבעיה, אלא באופן טבעי שהיא מחפשת עיסוקים ומה לכרסם.
תדאג לה לצעצועים, צעצועי כירסום במיוחד.. קוקטיילים אוהבים לכרסם. כמו כן דאג לחלופה גדולה יותר.
בכל מקרה, לי נשמע שזה לא הרוכסן הבעיה, אלא באופן טבעי שהיא מחפשת עיסוקים ומה לכרסם.
תדאג לה לצעצועים, צעצועי כירסום במיוחד.. קוקטיילים אוהבים לכרסם. כמו כן דאג לחלופה גדולה יותר.
UziDesign
UziDesign
האם משחק הכולל רוכסן אינו מסוכן? פרדי שלי מת על רוכסנים,וכג'אקו,הוא מפרק מהם את ההחוליות תוך שניה,כמובן שאני לא מרשה לו,אחרת לא היה לי מה ללבוש...האם רוכרסן כמשחק ופירוק החוליות אינו מסוכן? הוא עלול לבלוע חתיכה,לא?
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
יש הבדל בין ג'אקו לקוקוטייל.. ישנם פעמונים שהענבל לא יהיה מסוכן לקוקוטייל ולג'אקו הסכנה גדולה.
כמו כן, זה תלוי בסוג הרוכסן. בעקרון הרוכסן עומד בכוח משיכה שלנו ולכן רוכסן חזק וגדול לא יהווה בעיה.
אם התוכי מפרק (ולא משנה מה) לחתיכות שהוא עלול לבלוע זה כמובן מסוכן.
כמו כן, צריך להבין שזה לא בעיה של "רוכסן", זה בעיה של חוסר תעסוקה או במקרה הזה צורך בדברים לכרסום.
כמו כן, זה תלוי בסוג הרוכסן. בעקרון הרוכסן עומד בכוח משיכה שלנו ולכן רוכסן חזק וגדול לא יהווה בעיה.
אם התוכי מפרק (ולא משנה מה) לחתיכות שהוא עלול לבלוע זה כמובן מסוכן.
כמו כן, צריך להבין שזה לא בעיה של "רוכסן", זה בעיה של חוסר תעסוקה או במקרה הזה צורך בדברים לכרסום.
UziDesign
UziDesign