שלום לכולם תיכננתי לרכוש קליקר ועוד כמה דברים ממקום כלשהו לאחר כמה ניסיונות וללא הצלחה לבסוף לא רכשתי שום דבר ממה שתיכננתי.
לבסוף אתמול מצאתי אפליקצייה ב - iPod שלי שזה ממש כמו קליקר זאת אומרת אותו צליל וגם זה נוח
לי אז אין לי בעיה (:
אז השאלות הם כאלה:
1. לבינתיים התחלתי איתו אימון אחד (כ 7 דק') ולא לימדתי אותו תרגילים אלא רק מה הכוונה של הצליל.
בהתחלה השמעתי קליק הבאתי צ'ופר שהוא עלה לי על היד ואחרי זה הרגלתי אותו לעלות למקומות שהוא לא רצה בתמורה לקליק + צ'ופר (כמובן לא בכוח רק ברצונו החופשי).
זה טוב ? ( זה רק אימון אחד של 7 דקות בערך )
2. כמה זמן בערך אני אצטרך ללמד אותו שהצליל = צ'ופר?
3. איך אני אדע שלימדתי אותו מספיק?
[CENTER]תודה מראש![/CENTER]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלות בקשר לקליקר.
מנהל: מפקחים
שאלות בקשר לקליקר.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: שאלות בקשר לקליקר.
ההתחלה טובה מאוד. 7 דקותאימון פעם עד פעמיים ביום מספיקים בהחלט, מעבר לזה התוכי יכול להשתעמם או לפתח חוסר סבלנות.
תשתדל תמיד לסיים אאת האימון בצורה חיובית ותרעיף על התוכי הרבה אהבה כך שישאר לו זיכרון נעים מהתירגול.
הזמן שלוקח עד למצב בו התוכי מבין את ההקשר בין הצליל למילוי הפקודה ולקבלת הצ'ופר תלוי בתוכי עצמו, הזמן יכול להשתנות מתוכי לתוכי, ישנם שיתפסו את העיקרון כמעט מיד ואחרים שיקח להם מספר ימים.
כאשר התוכי ימלא אחר הפקודה ויבצע את הנדרש בצורה טובה תדע שהוא הבין ולמד את משמעות הקליק.
תשתדל תמיד לסיים אאת האימון בצורה חיובית ותרעיף על התוכי הרבה אהבה כך שישאר לו זיכרון נעים מהתירגול.
הזמן שלוקח עד למצב בו התוכי מבין את ההקשר בין הצליל למילוי הפקודה ולקבלת הצ'ופר תלוי בתוכי עצמו, הזמן יכול להשתנות מתוכי לתוכי, ישנם שיתפסו את העיקרון כמעט מיד ואחרים שיקח להם מספר ימים.
כאשר התוכי ימלא אחר הפקודה ויבצע את הנדרש בצורה טובה תדע שהוא הבין ולמד את משמעות הקליק.
יש מצב שיקח לי יומיים ? זאת אומרת היום ומחר? כי ניראלי שהוא מבין די מהר.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
תירגול עם התוכי מצריך סבלנות רבה, אל תמהר ותן לתוכי להתקדם לפי יכולתו רק כך תגיע לתוצאות טובות.
אוקיי (: תודה.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11