ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך יוצרים אמון ביני לבית הקוקוטלית שלי?
מנהל: מפקחים
איך יוצרים אמון ביני לבית הקוקוטלית שלי?
שלום לכולם, שמי עידן ואני משתמש חדש בפורום. יש לי תוכית מסוג קוקוטייל רגיל שנמצאת אצלי שלושה ימים. היא האכלת יד והיא בת 3 חודשים. רציתי לדעת איך אני יוצר אמון בני לבינה משום שבכל פעם שאני מושיט את ידי לעברה היא מנסה לנשוך קודם ואז משמיעה קולות נשיפה מהאף ורק אז עולה על היד...האם יש טיפים ליצירת אמון התחלתי כדי שהיא תתרגל אלי?? תודה לעוזרים.
Re: איך יוצרים אמון ביני לבית הקוקוטלית שלי?
ברוך הבא,
האם היא הייתה חברותית למגדל? עלתה לו על היד ללא בעייה?בכל מקרה תן לה זמן להסתגל. נסה לא לכפות עליה דברים.
שב ליד הכלוב, דבר אליה, הושט לה צ'ופר שתבוא ותיקח. השיטה הטובה ביותר זה להיות סבלני ולתת לתוןכי ליזום. להרגיש בטוח
ולבוא מעצמו אליך.
האם היא הייתה חברותית למגדל? עלתה לו על היד ללא בעייה?בכל מקרה תן לה זמן להסתגל. נסה לא לכפות עליה דברים.
שב ליד הכלוב, דבר אליה, הושט לה צ'ופר שתבוא ותיקח. השיטה הטובה ביותר זה להיות סבלני ולתת לתוןכי ליזום. להרגיש בטוח
ולבוא מעצמו אליך.
האמת היא שקניתי אותה מאיזה סטודנטית שלא ניראה ששיחקה איתה. אני אתן לתוכית את הזמן שלה אולי זה באמת יבוא לה לבד ..תודה רבה ואעדכן בהמשך על התקדמות בנושא.
בהצלחה, נשמח לעידכונים

עדכון: מאז ששוחחנו על הבעיה והוסבר לי שעלי לתת לתוכי קצת זמן שיתרגל לבד אלי אני חייב להגיד שיש שיפור מדהים בהתנהגות שלה. היא התחילה לבוא אלי מיוזמתה, ואפילו מרשה לי ללשף אותה בכל הגוף היא גם מורידה את הראש כדי שאלטף. תודה רבה על העזרה
יופי שמח לשמוע. בהצלחה בהמשך