ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אילוף ג''אקו עוד חודש בן שנה
מנהל: מפקחים
-
Raz Birwadker
- ביצה

אילוף ג''אקו עוד חודש בן שנה
יש אילוף שאני יכול ללמד את התוכי שלי משהו שהוא קליט הוא יודע לדבר קצת הוא ממלמל הוא בשלב שהוא קולט דברים לאין שאני הולך הוא בא אחרי אבר אני רוצה לאלף אותו כמו למשל שאני שהוא אגיד לי תביא לי גרעין או ללמד אותו לנסוע על אופניים דברים טובים שהוא לא יהיה לי תוכי רגיל
Re: אילוף ג''אקו עוד חודש בן שנה
בעיקרון אפשר ללמד את התוכים למגוון פעולות.
יש הבדל בין דיבור לביצוע פעולות.
ב/שני המיקרים צריך שהתוכי יהיה רגיל למגדלים ולסביבתו.
בנושא הדיבור. יש לדבר אל התוכי הרבה ככל שניתן. ליצור עימו תקשורת כמו שיוצרים עם ילדים, לדוגמה, אם אתה נותן לו לאכול תגיד לו מה אתה עושה.
אם אתה מעוניין שהתוכי יבקש ממך גרעין אז כשאתה מגיע עם הרעינים ונותן לו גרעין תגיד "תביא גרעין" התוכי במשך הזמן יקשר בין זה שאתה אומר "תביא גרעין" לכך שהוא מקבל גרעין ויבקש בעצמו גרעין.
לגבי אילוף. כדאי להתחיל בדברים פשוטים וקלים ולאחר מכן להתקדם. כשהתוכי מצליח לבצע פעולות אילוף קלות ומקבל צ'ופרים ונהנה מכך הוא יתאמץ בהמשך כדי לבצע תרגילים מסובכים יותר.
בפורום אילוף אפשר לראות מגוון תרגילים שאפשר לבצע עם התוכי:
שאלות נפוצות - אילוף בסיסי, אילוף התנהגות, אילוף מתקדם --
יש הבדל בין דיבור לביצוע פעולות.
ב/שני המיקרים צריך שהתוכי יהיה רגיל למגדלים ולסביבתו.
בנושא הדיבור. יש לדבר אל התוכי הרבה ככל שניתן. ליצור עימו תקשורת כמו שיוצרים עם ילדים, לדוגמה, אם אתה נותן לו לאכול תגיד לו מה אתה עושה.
אם אתה מעוניין שהתוכי יבקש ממך גרעין אז כשאתה מגיע עם הרעינים ונותן לו גרעין תגיד "תביא גרעין" התוכי במשך הזמן יקשר בין זה שאתה אומר "תביא גרעין" לכך שהוא מקבל גרעין ויבקש בעצמו גרעין.
לגבי אילוף. כדאי להתחיל בדברים פשוטים וקלים ולאחר מכן להתקדם. כשהתוכי מצליח לבצע פעולות אילוף קלות ומקבל צ'ופרים ונהנה מכך הוא יתאמץ בהמשך כדי לבצע תרגילים מסובכים יותר.
בפורום אילוף אפשר לראות מגוון תרגילים שאפשר לבצע עם התוכי:
שאלות נפוצות - אילוף בסיסי, אילוף התנהגות, אילוף מתקדם --