ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שלום קניתי היום קאקדו עם כתר צהוב. :) מתי הם מתחילים לדבר?
מנהל: מפקחים
שלום קניתי היום קאקדו עם כתר צהוב. :) מתי הם מתחילים לדבר?
שלום לכולם אני חדש פה, והיום קניתי קאקדו עם כתר צהוב, נאמר לי שהתוכי כן ידבר ברור לי שלא כמו גאקו אך ברצוני לדעת מתי הם מתחילים לדבר ואם בכלל.
אני חייב לציין שהתוכי עושה כל מיני מילימולים כאלו והוא רק בן 4 וחצי חודשים. מידי יום אני מתרגל איתו 10 דקות של כל מיני מילים.
אשמח לעזורה ותודה על השיתוף פעולה מצדכם.
אני חייב לציין שהתוכי עושה כל מיני מילימולים כאלו והוא רק בן 4 וחצי חודשים. מידי יום אני מתרגל איתו 10 דקות של כל מיני מילים.
אשמח לעזורה ותודה על השיתוף פעולה מצדכם.
Re: שלום קניתי היום קאקדו עם כתר צהוב. :) מתי הם מתחילים לדבר?
ברוך הבא,
קודם כל תתחדששש :]
דבר שני לפי דעתי אתה פועל בדרך נכונה ללמד את התוכי שלך לדבר ..:]
בהצלחההה
ושים תמונות שנראה אותו ..
קודם כל תתחדששש :]
דבר שני לפי דעתי אתה פועל בדרך נכונה ללמד את התוכי שלך לדבר ..:]
בהצלחההה
ושים תמונות שנראה אותו ..
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: שלום קניתי היום קאקדו עם כתר צהוב. :) מתי הם מתחילים לדבר?
תודה רבה.
אתה יודע בערך מאיזה גיל הם מתחילים?
אתה יודע בערך מאיזה גיל הם מתחילים?
התחלת הדיבור שונה בין תוכי לתוכי גם מאותו זן,התוכי יכול לדבר בגיל 7- 8 חודשים או מאוחר יותר,לעיתים אף לאחר שנה,תחילת
הדיבור תלוייה רבות בחשיפת התוכי לקולות ודיבורים,ככל שהתוכי יהיה חשוף יותר לקולות בני הבית כך הוא יחל את הדיבור מוקדם יותר.
הדיבור תלוייה רבות בחשיפת התוכי לקולות ודיבורים,ככל שהתוכי יהיה חשוף יותר לקולות בני הבית כך הוא יחל את הדיבור מוקדם יותר.
מסכימה עם אלי..
אגב חשוב לשים את הכלוב של התוכי אם הוא נמצא בבית במרכז הבית (בסלון או בחדר שבו נמצאים בני הבית רוב שעות היום).
אגב חשוב לשים את הכלוב של התוכי אם הוא נמצא בבית במרכז הבית (בסלון או בחדר שבו נמצאים בני הבית רוב שעות היום).
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: שלום קניתי היום קאקדו עם כתר צהוב. :) מתי הם מתחילים לדבר?
תודה תודה תודה.
תודה רבה על העזרה שלכם.
תודה רבה על העזרה שלכם.
בבקשה :]
שבת שלום
שבת שלום
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "