שלום
יש לי תוכון שהשכן הביא לי (לא מוחתם) אני ניגשתי אליו והוא עלה לי על האצבע
הכנפיים לא היו גזורות הוא בכל זאת שיחק איתי ועלה עלי.
אחרי כמה זמן הלכנו לגזור לו את הכנפיים ו מאז הוא נושך חזק ולא מוכן לבוא אלי.
אז חשבתי לקנות לו בן זוג אבל לפני שהביאו לה זכר היא לא משחקת ובאה אלי (היא לא מפוחדת)
כמו לפני.
מה הסיבה? והאם לדעתכם ניתן היה לאלף אותה?
עוז
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נשיכות תוכי
מנהל: מפקחים
Re: נשיכות תוכי
נראה שהתוכון די חברותי אם הוא עלה לך על האצבע ומשחק עימך, הרבה מאוד משחק עימו ומתן צ'ופרים יעזרו להשאירו כך.
שינוי בהתנהגות נובע כתוצאה ממעשים שאינם לרוחו של התוכי לדוגמה קיטום הנוצות, תוכי שאינו עבר החתמה חשוף יותר "למצבי רוח" משתנים גם אם הוא חברותי ויש לנהוג במשנה זהירות על מנת שלא לפגוע בו וביחסים ביניכם.
בנוגע לאילוף , זה תלוי מאוד במה מדובר וכמה רצון וסבלנות יש לך.
שינוי בהתנהגות נובע כתוצאה ממעשים שאינם לרוחו של התוכי לדוגמה קיטום הנוצות, תוכי שאינו עבר החתמה חשוף יותר "למצבי רוח" משתנים גם אם הוא חברותי ויש לנהוג במשנה זהירות על מנת שלא לפגוע בו וביחסים ביניכם.
בנוגע לאילוף , זה תלוי מאוד במה מדובר וכמה רצון וסבלנות יש לך.
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: נשיכות תוכי
תראה עוז בדרך כלל תוכים שרק יוצאים מהטא הטלה הם סוג של לא מפחדים...
כאילו אין להם פחד הוא יתן לכה לגעת בו עוד קצת זמן ואחרי זה הוא כבר יתחיל לנשוך אותך... והוא לא יהיה מורגל...
כאילו אין להם פחד הוא יתן לכה לגעת בו עוד קצת זמן ואחרי זה הוא כבר יתחיל לנשוך אותך... והוא לא יהיה מורגל...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~