ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
מנהל: מפקחים
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
42 מעלות ליום הראדון בשביל גוזל ארה זה לא ממש הרבה?
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
שים לב, מדובר על טמפרטורת המזון (40-42 מעלות) ולא טמפרטורה סביבתית!
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
דיברתי עם וטרינר והוא אמר לי ש42 יכול לשרוף לו את הגרון.?
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
שטויות. חום הגוף של התוכי הוא 40 מעלות. 42 מעלות יוצר עבורו מזון חמים שמושך אותו לאכול.
כתבתי עד 42 מעלות כך שאני לא ממליץ לעבור את הטמפרטורה הזאת. עדיין אני מאכיל את הגוזלים שלי בטמפרטורה זו ולאף
גוזל לא נשרף הגרון. תשאל את הוטרינר שלך כמה גוזלים הוא האכיל ולכמה מהם נשרף הגרון.
אגב אתה יכול לעשות ניסוי, חום גופנו הוא כ 37 מעלות, תשים מעט מזון בטמפרטורה של 42 מעלות בפה ותבדוק האם אתה נכווה.
כתבתי עד 42 מעלות כך שאני לא ממליץ לעבור את הטמפרטורה הזאת. עדיין אני מאכיל את הגוזלים שלי בטמפרטורה זו ולאף
גוזל לא נשרף הגרון. תשאל את הוטרינר שלך כמה גוזלים הוא האכיל ולכמה מהם נשרף הגרון.
אגב אתה יכול לעשות ניסוי, חום גופנו הוא כ 37 מעלות, תשים מעט מזון בטמפרטורה של 42 מעלות בפה ותבדוק האם אתה נכווה.