יש לי תוכי מסוג ג'אקו בין עשר חודשים מדבר ומקסים הכנפיים שלו קצצות באופן מבוקר כדי שלא יעוף, הוא קופץ מפעם לפעם מהכלוב לריצפה בהצלחה היום הוא קפץ ונפגע לו קצה המקור ,זה נראה סדוק ומכופף כלפי פנים קצת וירד לו טיפה דם מאז שזה קרה הוא לא מדבר ומשמיע טיפה קולות מה לעשות (אני גם לא יודע אם הוא יכול לאכול)ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה דחופה גאקו קיבל מכה במקור
מנהל: מפקחים
עזרה דחופה גאקו קיבל מכה במקור
יש לי תוכי מסוג ג'אקו בין עשר חודשים מדבר ומקסים הכנפיים שלו קצצות באופן מבוקר כדי שלא יעוף, הוא קופץ מפעם לפעם מהכלוב לריצפה בהצלחה היום הוא קפץ ונפגע לו קצה המקור ,זה נראה סדוק ומכופף כלפי פנים קצת וירד לו טיפה דם מאז שזה קרה הוא לא מדבר ומשמיע טיפה קולות מה לעשות (אני גם לא יודע אם הוא יכול לאכול)- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: עזרה דחופה גאקו קיבל מכה במקור
יש לקחת אותו בדחיפות לווטרינר של תוכים,יתכן וצריך לקבע לו את הסדק במקור בחומר אקרילי מתקשה- המקור מאוד חיוני לתוכים ,לכן צריך לתת דחיפות לנושא.
בהצלחה,
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.