יש לי זוג ראש שזיף כבר מזה שנה ומשהו ולפני כחודש התחלתי לראות שיש להם משהו שנראה כמו קרחות בגוף בעיקר בראש לזכר וגם לנקבה
אני מעלה כמה תמונות מקווה שתוכל לעזור לי.
שניהם אוכלים טוב ומתפקדים כרגיל אוכלים פירות וירקות כופתיות דוחן וגרעיני חמנייה.
לזכר נשר הזנב אבל החל לגדול בחזרה בקצב יפה והזנב נראה טוב היום.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ראש שזיף חולה?
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: ראש שזיף חולה?
לחבר הפורום שלום,
ראשית לפי התמונות המצב כרגע איננו חמור.
יתכן ומדובר בטפילי עור-האם התוכי מתגרד בראש ? מחסור תזונתי וכמובן מחלות כגון מחלת המקור והנוצות/פוליומה- האם נבדק למחלות אילו ?
מהי תזונת התוכי ?
בהצלחה,
ראשית לפי התמונות המצב כרגע איננו חמור.
יתכן ומדובר בטפילי עור-האם התוכי מתגרד בראש ? מחסור תזונתי וכמובן מחלות כגון מחלת המקור והנוצות/פוליומה- האם נבדק למחלות אילו ?
מהי תזונת התוכי ?
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
התוכים אוכלים כופתיות, דוחן, גרעיני חמנייה, וסלט של ירקות ופירות פעם ביום.
התוכים מידי פעם מתגרדים בראש.
הם לא נבדקו למחלות כלל.
התוכים מידי פעם מתגרדים בראש.
הם לא נבדקו למחלות כלל.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
את הדוחן וגרעיני החמניות הייתי נותן רק בלילה לפני השינה- מכיל רמת גבוה של שומן ומעט ויטמינים ומנרלים.
יש לקחת דגימת עור לזיהוי האם מדובר בטפילי עור ולעשות בדיקת דם פשוטה לבדיקת מחלות אלה.
כופתיות-ישנן הרבה סוגי כופתיות בשוק, כופתיות הנו סוג המזון הטוב והמאוזן ביותר לתוכים אך חשוב שיהיו מחברה מוכרת ,בשקית סגורה ובאיכות גבוהה.
בהלחה,
יש לקחת דגימת עור לזיהוי האם מדובר בטפילי עור ולעשות בדיקת דם פשוטה לבדיקת מחלות אלה.
כופתיות-ישנן הרבה סוגי כופתיות בשוק, כופתיות הנו סוג המזון הטוב והמאוזן ביותר לתוכים אך חשוב שיהיו מחברה מוכרת ,בשקית סגורה ובאיכות גבוהה.
בהלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים: