ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גם אני נגד העסקה תחשבו כמה יכולים להרוג 1000 מחבלים מסריחים.
תחשבו שכל ערבי יהרוג 3 (למרות שנראה לי שיותר) אז מה עדיף אחד שסובל או עשרות (או יותר) הרוגים?
הוחך משחרור קודם שנהרגו 70 איש בידי מחבלים ששוחררו מי נתן לראש הממשה את הזכות להרוג כל כך הרבה אזרחים בשביל להחזיר חייל ולהשתיק את התקשורת
כשמנהלים מדינה לא מנהלים אותה מהלב אלא מהשכל, בארצות הברית יש חוק שלא מסכימים למשא ומתן עם טרור והיו פעמים שהוציאו אזרחים אמריקאים להורג ואמריקה לא הסכימה לעסקה ,בגלל זה עכשיו לא חוטפים להם אנשים
ביבי מפקיר משפחות ממגורשים.
כמעט כל ההפגנות שעשו נגדו נכונות!
למה הוא משלם את המחיר בסוף? רק כמה משפחות שיסבלו כל החיים כי מישהו מהמשפחה שלהם נרצח.
מה עדיף חייל שבויי או עשרות הרוגים? תחשבו אם ההרוג יהיה מהמשפחה שלכם
נערך לאחרונה על ידי ליעד ב 14 אוקטובר 2011 17:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברים חס וחלילה וזה היה מישהו קרוב משפחה שלכם אני בטוח שהייתם מסכימים גם תמורת 2000 מחבלים .
כשמדובר בבן אדם שלא מכירים "מעלימים" את הרגש ודואגים יותר למדינה מאשר לאודו אדם חטוף.
לפי דעתי צריך לשחרר את גלעד ולא לתת לו להירקב שם למוות למרות העסקה המגוחכת.
רק תתארו את עצמכם במקום גלעד איך אתם מעבירים את שעות היום ע''י עבודה,חברים,בילויים,מחשב ואיך גלעד יושב לו לבד ותוהה מתי ישתחרר וכל מה שיש לו זה 4 קירות. ואם לא היו משחררים אותו זה רק מראה שהמדינה מוכנה להפקיר חיילים בשטח ומפחדת מהתקשורת ומהחמאס בכלל. היו יכולים להוציא להורג כמה מחבלים שהחמאס יתחילו לחשוב יותר מפעמיים אם לחטוף חיילים שוב או לא.