אז אחרי שכבר הושעה והציף את הפורום, רימה בתחרות, פתח משתמש נוסף ושאר הערות חוזרות ונשנות ע"י מנהלים
החליט יניב לנסות לשלוח לכל חברי האתר פניה לבוא ולהרשם באתר תוכים חדש שהוא פתח.
ראשית, צר לי שמספר חברים הוטרדו, עימכם הסליחה. אנו משתדלים למנוע הצפות ושליחת ספאם מסוג זה.
שנית, אין לי כל צל של ספק שעם התנהגות כזו אתה גם "תצליח" בניהול אתר. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
המשך גלישה מהנה,
עוזי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נסיון הצפה בפרטי של Yaniv5
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
נסיון הצפה בפרטי של Yaniv5
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
Re: נסיון הצפה בפרטי של Yaniv5
אני רוצה להוסיף ולומר שלעיתים לחברי הקהילה נראה שאנו "קשים" מידי ביחסנו אך קודמת לכל הרחקה או הגבלה פעילות בפרטית
ומתן צ'אנסים חוזרים ונשנים המלווים בבקשות להימנע ממעשים שנוגדים את חוקי האתר. לעיתים אנחנו מקבלים איומים קללות גידופים
וניסיונות הטרדה אבל זה רק מוכיח לנו שאנו פועלים נכון וההחלטה שקיבלנו על הרחקת החבר הייתה במקום .
האתר לא הוקם נבנה על מנת שיתנצחו איתנו ולא עם חברים אחרים , האתר פועל על מנת לתת במה לאלו שרוצים ללמוד ללמד
ולעזור לזולת בשלבים מתקדמים בגידול תוכי או בעל חיים אחר ולאחר מכן.
אנחנו לא מחפשים פעילות, ישנם אתרים ופורומים ש"יבלעו את הרוק " ובלבד שתהיה שם פעילות, לנו חשובה יותר איכות הדיונים.
אנחנו גם לא פלטפורמה או גשר לפירסום אתרים, עסקים או סוחרים .
אני יודע שרוב הקהילה שלנו מבוססת על אנשים שבאמת רוצים ללמוד ללמד ונהנים להיות כאן בזכות ההתנהלות והשמירה יחס נאות .
על אף שחוקי האתר ברורים עדיין מצער שישנם חברים שפועלים כנגד הקהילה וחוקיה על אף הבקשות מצידנו.
ומתן צ'אנסים חוזרים ונשנים המלווים בבקשות להימנע ממעשים שנוגדים את חוקי האתר. לעיתים אנחנו מקבלים איומים קללות גידופים
וניסיונות הטרדה אבל זה רק מוכיח לנו שאנו פועלים נכון וההחלטה שקיבלנו על הרחקת החבר הייתה במקום .
האתר לא הוקם נבנה על מנת שיתנצחו איתנו ולא עם חברים אחרים , האתר פועל על מנת לתת במה לאלו שרוצים ללמוד ללמד
ולעזור לזולת בשלבים מתקדמים בגידול תוכי או בעל חיים אחר ולאחר מכן.
אנחנו לא מחפשים פעילות, ישנם אתרים ופורומים ש"יבלעו את הרוק " ובלבד שתהיה שם פעילות, לנו חשובה יותר איכות הדיונים.
אנחנו גם לא פלטפורמה או גשר לפירסום אתרים, עסקים או סוחרים .
אני יודע שרוב הקהילה שלנו מבוססת על אנשים שבאמת רוצים ללמוד ללמד ונהנים להיות כאן בזכות ההתנהלות והשמירה יחס נאות .
על אף שחוקי האתר ברורים עדיין מצער שישנם חברים שפועלים כנגד הקהילה וחוקיה על אף הבקשות מצידנו.
צודקים ב-110%, ולא אחוז אחד פחות! 
אם לא אתם, הקהילה הייתה נראית כמו רוב הפורומים (הישראליים) הקיימים בשוק.
ומי שגולש בפורומים יודע שזה זוועה.
יש הצפות, ספאמים, קללות ועוד המון דברים שלא שווים את הכתיבה שלי כאן..
כאן לעומת זאת - יש התייחסות, יש טיפול, יש עזרה.
תודה רבה וישר כוח!
אם לא אתם, הקהילה הייתה נראית כמו רוב הפורומים (הישראליים) הקיימים בשוק.
ומי שגולש בפורומים יודע שזה זוועה.
יש הצפות, ספאמים, קללות ועוד המון דברים שלא שווים את הכתיבה שלי כאן..
כאן לעומת זאת - יש התייחסות, יש טיפול, יש עזרה.
תודה רבה וישר כוח!

כל הכבוד פעלתם נכון,כרגיל. 

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אתם עושים עבודה מצוינת,חזק ואמץ!!