ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אבד קוקטייל

המקום להערות,הארות,הצעות,שאלות בנושא תפעול האתר ומדריכים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Lansvacer
ביצה
ביצה

אבד קוקטייל

שליחה על ידי Lansvacer »

היי אנשים. אני משער שהודעה על תוכי שהתעופף לי מהבית לא מתאימה לפורום הזה. אבל אני קצת מסתבך פה אז סליחה מראש.

1- פרסמתי הודעה ומילאתי פרטים באיזור ההוא של 'בע''ח אבודים', רק שתהיתי אם אכן הפרטים נקלטו וההודעה פורסמה, ואיפה בדיוק היא מפורסמת? האם יש דרך שאצפה בה?
2- איך שולחים הודעה פרטית באתר הזה? כל הודעה שאני מחבר עוברת ל'דואר יוצא' ונשארת שם ולא באמת נשלחת ומגיעה לדואר נשלח. עזרה מישהו?
3- אם יש פורום אחר שאפשר לפרסם בו את הפרטים על האבידה, תוכלו להפנות אותי? אני ממש שבור לב מהיום בבוקר, ואובד עיצות..
תודה.
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: אבד קוקטייל

שליחה על ידי uzibu »

הי תומר,

ראשית עבר לפורום המתאים לשאלות בנושא הקהילה.

למרות שעניתי לך על הרוב בפרטי.. למען כלל הקהילה:
1) יפורסם בפורום עם חשיפה כפולה (קניה ומכירה\מגדלים). בנוסף ישלח בידיעון הבא לחברים + שליחה מיוחדת לוטרינרים בתקווה שתמצא קודם לכן.
2) שלחת בסדר גמור את הפרטי. זה נמצא בדואר יוצא עד שהנמען מקבל את הפרטי ואז זה עובר לפריטים שנשלחו. זה כך בכדי שיהיה לך מעקב האם הנמען קרא\משך את הודעתך.
3) עם כל הרצון הטוב אנו לא מפנים לאתרים אחרים כפי שמצויין בכללים.

תקרא את המאמר שנתתי לך ואתה מוזמן לדון עם הקהילה בדיון המסודר שנפתח: אבד תוכי מסוג קוקטייל באזור רעננה

בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
Lansvacer
ביצה
ביצה

Re: אבד קוקטייל

שליחה על ידי Lansvacer »

תודה רבה עוזי על כל העזרה.
בפורום אחר הכוונה שלי הייתה לפורום המתאים באתר הזה שלכם.

ושוב המון תודה על הניהול.
שלח תגובה

חזור אל “על האתר”