ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בעיית ציפורניים אצל קנר (יש תמונות)

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

בעיית ציפורניים אצל קנר (יש תמונות)

שליחה על ידי PAROTMAN »

הרגל עם הטבעת
תמונה
תמונה
הרגל בלי הטבעת ( לא רואים אצבע אחת בתמונה אבל היא קיימת)
תמונה
תמונה
אם אני לא טועה ציפורניים ועצמות עשויים מסידן יכול להיות שחסר לו סידן היום הוצאתי אותו למרפסת והוא התנשף בגלל חום והקנר השני והקוקטלית לא התנשפו אז הוא כנראה רגיש לשמש יש קשר?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: בעיית ציפורניים אצל קנר (יש תמונות)

שליחה על ידי eli_lea »

צילומים גרועים מאוד , בכל מקרה אם יש ציחה מוגברת צריך לקצוץ את הציפורן , יש לעשות לבצע את הגזירה ע"י מישהו שמבין ויודע איך כדי לא לפגוע בנימי דם.

כשאני מגדיל את התמונה נראה כאילו הרגל של הקנרית במצב של ריקבון. אני מציע לפנות לוטרינר לבדיקה וטיפול.
PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי PAROTMAN »

צולם בפלאפון בגלל זה זה ככה והאמת שהרגל במצב כזה כי רק עכשיו הרגל התחילה לקבל את הצבע המקורי שלה אחרי הפציעה האחרונה ויש שכבה של עו שכרגע מתקלפת מהרגל ומתחת רואים עור בריא אבל בכל זאת הרגל שנפצעה במצב לא טוב ולפי מה שידוע לי הקנר היה אצל וטינ לפני שקיבלתי אותו הגל לא נראת ככה במציאות היא אומנם יותר כהה מהשנייה אבל היא לא שחורה באמת והשנייה אדומה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ידידי ,הרגל של הכנר שלך פגועה והקנר ללא ספק סובל מאוד. קח אותו לבדיקת וטרינר או לחילופין העבר אותו למישהו שיטפל בו.

לצערי אי אפשר לרפא את הקנר בהתכתבות או לטפל בציפורניים ובנשירתן. הרגל של הקנר במצב חמור.
PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי PAROTMAN »

אני מסביר לך זה לא הצבע של הרגל הוא עומד אליה כרגיל וכרגע העור מתחיל לחזור לצבע נכון הבעיה ששאלתי עליה היא הציפורן בלבד ואתה מדב על מצב הגל עצמה שזה לא צבעה האמיתי כלל לפי מה שאני יודע יש לו בעיה בציפורניים מתמיד שאלתי אם יש דרך לגום שהם יצמחו יש ולא מעוקם
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני מגיב על מה שאני רואה, אם אתה יכול לצלם טוב יותר את הרגל עשה זאת כדי שאוכל לראות טוב יותר .

גם לגבי הציפורניים הגבתי לך, מצב הציפורניים נשירתן וכו' נובע ממצב הרגל ופגיעה בשורש הציפורן, יתכן שמדובר בזיהום שיש ברגל
ויתכן שמדובר בבעיה אחרת , תסכים עימי שהמצב לא טבעי ומצריך בדיקה? לצערי איני יכול לעזור לך , בטח לא בהמלצה על טיפול כלשהוא.

קיבלת בנושא גם מענה בפורום וטרינרי ..
דחוף תוכי מדמם מהרגל
PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי PAROTMAN »

כנראה הפצע זיהם את הרגל כי לפני הנשירה של הציפורן והדימום לגל לא הייתה בעיה למרות שהוא לא עמד עליה יומיים והפצע עוד לא עבר וכרגע יוצאות לו שתי ציפורניים חדשות רק שכתוצאה מזה הזיהום לא יחמיר טוב אני ינסה לטפל בזה למרות שאין שום וטרינר קרוב לאשקלון שקשור לתוכים וזו קצת בעיה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”