ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שילוב סוגי פינקים
מנהל: מפקחים
שילוב סוגי פינקים
אני רוצה לגדל פינקים אז רציתי לדעת אם אפשר נגיד לזווג גראס ובנגלז ויצא שילוב (סתם דוגמא)
ועוד שאלה על בנגלז, הם יכולים לגדל תוכים קטנים וידידותיים כמו קוקטיילים?
ועוד שאלה על בנגלז, הם יכולים לגדל תוכים קטנים וידידותיים כמו קוקטיילים?
Re: שילוב סוגי פינקים
אתה יכול לגדל סוגים שונים של פינקים ביחד במידה והכלוב מספיק גדול,
אין פינק שיכול לגדל גוזלים של תוכים
אין פינק שיכול לגדל גוזלים של תוכים
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
רציתי לדעת אבל אם יכול להיות זיווג של שני סוגים שונים ויהיו גוזלי משולבים של שני הסוגים
למה לשלב שני זנים שונים ?
יש סוגים שכן אפשר לשלב אך הגוזלים יוצאים עקרים , עדיף תמיד לשמור קו דם נקי ולא לערבב זנים שונים
יש סוגים שכן אפשר לשלב אך הגוזלים יוצאים עקרים , עדיף תמיד לשמור קו דם נקי ולא לערבב זנים שונים
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
טוב תודה. בקשר לשאלה על הבנגלז, ידוע לי שהרבה מגדלים משמתמשים בהם כדי שיגדלו תוכים שהוריהם לא מטפלים בהם או תוקפים אותם. אתה אומר שזה לא נכון? או שפשוט לא מומלץ שפינק עם תזונה שונה יגדל תוכי?
בנגלזים מגדלים פינקים אחרים לא תוכים אחרים לדוגמא הרבה מגדלי פינקים גולדיאן משתמשים בבנגלזים כהורים מאמצים
הבנתי, לא טוב לשלב ובנגלזים לא מגדלים תוכים. אז אני אגדל קוקטיילים אולי מקסימום אני אטפל בגוזלים.
שניה ויש לך קישור
קח המלצה שלי שתתחיל להאכיל בדייסות מתחילת הניצוי בערך בגיל שבועיים וחצי
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
קח המלצה שלי שתתחיל להאכיל בדייסות מתחילת הניצוי בערך בגיל שבועיים וחצי
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים