שלום לכולם
1.האם יש חומר שאפשר לשים לפינקים שהוא לא יוטה כדי שהם יבנו את הקן שלהם אם כן מהו?
2 אם מישהו יודע היכן אפשר למצוא שקיי יוטה?
3 האם ישנה בעיה לשים בכלוב אחד גם בנגלזים וגם זברות מבחינת זה שהם לא מסתדרים ולא יתרבו?
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חומר מלבד יוטה לפינקים, בנגלזים וזברות יחד
מנהל: מפקחים
Re: חומר מלבד יוטה לפינקים, בנגלזים וזברות יחד
1. דשא יבש, אפשר גם לחתוך סיבי עלי דקל לחוטים דקים יחסית , הכי קל וטוב יוטה.
2.שקי יוטה אפשר למצוא בחנויות תבלינים אפשר לבקש שק נקי ולגזור ממנו חתיכות, לי פעם עלה שק 5 ש"ח בחנות תבלינים.
3.אם המטרה של הגידול הינה ריבוי אני ממליץ להפריד, בעיקרון בנגלזים וזברה פינק יחיו ביחד ללא בעיה אך בעת שזברה פינק מתרבים יפה בלהקה (לפחות שלוש זוגות) הבנגלזים לא יתרבו היטב , מאחר ולבנגלזים יצר הורות מפותח הם יפריעו גם אחד לשני מתוך רצון לעזור וגם יהוו מטרד לבנגלזים מאותו יצר ורצון לעזור.
2.שקי יוטה אפשר למצוא בחנויות תבלינים אפשר לבקש שק נקי ולגזור ממנו חתיכות, לי פעם עלה שק 5 ש"ח בחנות תבלינים.
3.אם המטרה של הגידול הינה ריבוי אני ממליץ להפריד, בעיקרון בנגלזים וזברה פינק יחיו ביחד ללא בעיה אך בעת שזברה פינק מתרבים יפה בלהקה (לפחות שלוש זוגות) הבנגלזים לא יתרבו היטב , מאחר ולבנגלזים יצר הורות מפותח הם יפריעו גם אחד לשני מתוך רצון לעזור וגם יהוו מטרד לבנגלזים מאותו יצר ורצון לעזור.
Re: חומר מלבד יוטה לפינקים, בנגלזים וזברות יחד
1. אני אישית משתמש בחוט פישתן לחומר קינון. זה בא בגליל ואני גוזר אותו לחוטים של 7 ס"מ בערך. זה יותר נוח מהשקים (הרי שקי היוטה עשויים מחומר זה).
2. ניתן להשיג בחנות לחומרי ביניין או חנות של גינון.
3. אם כוונתך להרבות את הבנגלזים עליך להישתמש בכלובים, בנגלזים מפריעים לזוגות אחרים הם ניכנסים לקנים ומוציאים את חומר הקינון. אם מדובר במספר זוגות של בנגלזים הם יכנסו לאותו תא הטלה, גם אים מדובר במספר זוגות כול עוד יש מקום בתא הם יכנסו וזה דבר שמפריע להטלה.
אצלי בווילר יש מספר זוגות של זברה פינק ורק זוג אחד של בנגלזים.
2. ניתן להשיג בחנות לחומרי ביניין או חנות של גינון.
3. אם כוונתך להרבות את הבנגלזים עליך להישתמש בכלובים, בנגלזים מפריעים לזוגות אחרים הם ניכנסים לקנים ומוציאים את חומר הקינון. אם מדובר במספר זוגות של בנגלזים הם יכנסו לאותו תא הטלה, גם אים מדובר במספר זוגות כול עוד יש מקום בתא הם יכנסו וזה דבר שמפריע להטלה.
אצלי בווילר יש מספר זוגות של זברה פינק ורק זוג אחד של בנגלזים.