ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה שאלות בקשר לזברות ג'מבו
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
כמה שאלות בקשר לזברות ג'מבו
כמה יעלה לי זוג +- ואיזה צבעים הכי יפים בעינכם???
במה עדיף לתת להם לדגור סלסלה/תא תוכונים??
הם אוכלים תערובת תוכונים???
כלוב בגודל של 80/30/20 יספיק ל2 זוגות ג'מבו???
מה גטדחן של הג'מבו ביחס לתוכון??
תודה וערב טוב (;
במה עדיף לתת להם לדגור סלסלה/תא תוכונים??
הם אוכלים תערובת תוכונים???
כלוב בגודל של 80/30/20 יספיק ל2 זוגות ג'מבו???
מה גטדחן של הג'מבו ביחס לתוכון??
תודה וערב טוב (;
Re: כמה שאלות בקשר לזברות ג'מבו
1.זברה פינק רגיל עולה בסביבות 25 ש"ח ליחידה בממוצע ואפילו פחות מכך, מיוחדים יכולים להגיע גם ל 50 ש"ח ליחידה.
2.יש שמשתמשים בסלסלאות ואחרים בתאי הטלה, לדעתי עדיף תא הטלה עם פתח מלבני מאחר וקל יותר לעקוב אחר המרחש בקן מצד אחד ומצד שני הגוזלים יותר מוגנים ופחות נופלים מאשר בסלסלאות.
3.ישנה תערובת שמתאימה לפינקים אם כי היא מכילה לרוב גם מגוון זרעים שתוכונים אוכלים.
4.הכלוב צר מידי, 20X80 די מגביל ויוצר מעין שרוול שמקשה על התעופה. קח בחשבון שהריבוי אינו קשה ובמהרה תצטרך כלוב מרווח ולא צפוף כל כך. כלובי ריבוי מתאימים אתה יכול לראות בקישור הבא:
כלובי ריבוי.
5. גודלו של הג'אמבו על פי המידע שיש ברשותי יכול להגיע לפי 2 מגודלו הרגיל של הזברה. מי שמגדל ויש לו נתונים מוזמן לתקן או לאשר.
2.יש שמשתמשים בסלסלאות ואחרים בתאי הטלה, לדעתי עדיף תא הטלה עם פתח מלבני מאחר וקל יותר לעקוב אחר המרחש בקן מצד אחד ומצד שני הגוזלים יותר מוגנים ופחות נופלים מאשר בסלסלאות.
3.ישנה תערובת שמתאימה לפינקים אם כי היא מכילה לרוב גם מגוון זרעים שתוכונים אוכלים.
4.הכלוב צר מידי, 20X80 די מגביל ויוצר מעין שרוול שמקשה על התעופה. קח בחשבון שהריבוי אינו קשה ובמהרה תצטרך כלוב מרווח ולא צפוף כל כך. כלובי ריבוי מתאימים אתה יכול לראות בקישור הבא:
כלובי ריבוי.
5. גודלו של הג'אמבו על פי המידע שיש ברשותי יכול להגיע לפי 2 מגודלו הרגיל של הזברה. מי שמגדל ויש לו נתונים מוזמן לתקן או לאשר.
-
peleg10000
- בקיעה

עכשיו בדקתי האורך הוא : 70 ס"מ | הגובה הוא 30 ס"מ | הרוחב הוא 30ס"מ | הציעו לי 2 זוגות ב170 בצבע איזבל או כל מופע מיוחד אחר אני יבחר, השאלה שלי אם 2 בכלוב כזה יתרבו בכיף?? איזה פירות וירקות הם אוהבים???? הכלוב נמצא בתוך ווליר של 4/4/2 והגוזלים ישוחררו לוולייר אני רוצה שיהיה לי פשוט זוגות לריבוי ... אשמח שתענו על המשך השאלה........
לגבי המחיר לא יודע להגיד לך האם זה סביר או לא.
לגבי הכלוב, הכלוב יכול להתאים לזוג ללא בעייה. את תא ההטלה תמקם מחוץ לכלוב כך לא יגזל מקום משטח הכלוב ותוכל לעקוב ביתר קלות.
לגבי הכלוב, הכלוב יכול להתאים לזוג ללא בעייה. את תא ההטלה תמקם מחוץ לכלוב כך לא יגזל מקום משטח הכלוב ותוכל לעקוב ביתר קלות.
-
peleg10000
- בקיעה

ניתן לאכלס בכלוב זה 2 זוגות?? מה גודלם ביחס לתוכונים??
לא ניתן מאחר ומגדלים אותם או בזוג או בשלושה זוגות ולשלושה זוגות הכלוב קטן.
* המחיר משתנה בין מגדלים, תלוי מה אתה מחפש ג'מבו רגיל 60 ש"ח +- לזוג או 80 ש"ח +- למוטציה (BC ,BG ,IS וכו').
* אני מעדיף סלסילות, לא נסתי תאים.
* עדיף תערובת לתוכונים אבל גם את של התוכונים הם יאכלו.
* 70X30X30 מתאים לזוג בודד.
* יש כאלו שהם נשאים והגודל כמעט כמו זברה פינק רגיל ויש את הג'מבו המעט יותר גדולים.
* אני מעדיף סלסילות, לא נסתי תאים.
* עדיף תערובת לתוכונים אבל גם את של התוכונים הם יאכלו.
* 70X30X30 מתאים לזוג בודד.
* יש כאלו שהם נשאים והגודל כמעט כמו זברה פינק רגיל ויש את הג'מבו המעט יותר גדולים.

-
peleg10000
- בקיעה

אההה הג'מבו הם יחסית קטנים ביחס לתוכון???
זה בשביל וולייר אני רוצה לדעת שאם אני אביא זוג [בכלוב רבייה בהתחלה] וגוזליו יצאו לוולייר אני מעוניין שיראו אותם...
זה בשביל וולייר אני רוצה לדעת שאם אני אביא זוג [בכלוב רבייה בהתחלה] וגוזליו יצאו לוולייר אני מעוניין שיראו אותם...