ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הזכר בדיכאון

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הזכר בדיכאון

שליחה על ידי eli_lea »

מה ששרי עושה כרגע זה לא "ניסוי וטעייה" אלא "ניסוי ותהייה" , אני נוטה ללכת עם הניסוי מאחר והיא בטח תעקוב מקרוב אחר התפתחויות.
מסתבר בחלק מהמיקרים שלא כל התוכים והציפורים נוהגים באותה צורה, ההתנהגות לאותו זן וסוג יכולים להיות שונים על אף שישנם דפוסי התנהגות בולטים כמו במקרה זה , מריטת נוצות ואגרסיביות כלפי הנקבה כמו שאמרת בדרך כלל לא עוברים כך סתם כך , אך חלק לא מבוטל מגידול בעלי כנף עצמו זה הרצון של המגדל להיווכח בעצמו במהלך הדברים ולא תמיד להסתמך על דברי מגדלים אחרים.

גם אם אני יודע שהמלצתי נכונה ובמקרים מסויימים נראה לי שהמגדל עלול לגרום נזק בסירובו לקבל הצעתי אני משתדל לכבד את בחירתו, בסך הכל אנחנו יכולים להביא את כל הנתונים בפני המגדל ובפורומים כגון הפורום שלנו כל אחד יכול לומר את דעתו ומי שצריך בסופו של דבר לקבל את ההחלטה הנכונה ולדלות את המידע החיוני לו זה השואל עצמו. זאת זכותו המלאה ואני נוטה לקבל את הקביעה הזאת בהבנה יתרה וללא כל בעייה.
שרי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: הזכר בדיכאון

שליחה על ידי שרי »

תודה רבה לכם ובמיוחד לאלון ברק שדואג לי תמונהלגבי הזכר עם הוא ימשיך ככה אני בהחלט ינקוט בצעדים אני מיתבוננת בהם כל יום ולכן אני מבחינה בבעיות שלהם רציתי לומר לכם חברים יקרים תודה רבה על העצות הנהדרות שרק עוזרות לי טוב שיש משהו שאפשר להיתיעץ איתו בזכותכם אני שקטה ומאושרת תמונהישר כוח לכולכםתמונה
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”