הכנרית שלי דוגרת מעל 20 יום והביצים לא בקעו מה לעשות? והאם יש עוד סיכוי שהם יבקעו?
(אני רוצה לציין שזו הטלה שנייה השנה שממנה מתוך שלוש בקעו שתי ביצים)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה:הביצים לא בוקעות מה לעשות?
מנהל: מפקחים
Re: שאלה:הביצים לא בוקעות מה לעשות?
ברוך הבא,
דגירה של קנרים אורכת 14 יום אבל קח בחשבון את הביצה האחרונה שהוטלה ולפי זה תספור, לאחר שספרת מהביצה האחרונה שהוטלה תוסיף יומיים שלושה ורק אז תוציא.
בעיקרון אם אתה יודע כיצד נראית ביצה פוריה או ריקה אתה יכול לבצע בדיקה ולדעת מה המצב של הביצים.
בדיקת פוריות הביצה
בהצלחה.
דגירה של קנרים אורכת 14 יום אבל קח בחשבון את הביצה האחרונה שהוטלה ולפי זה תספור, לאחר שספרת מהביצה האחרונה שהוטלה תוסיף יומיים שלושה ורק אז תוציא.
בעיקרון אם אתה יודע כיצד נראית ביצה פוריה או ריקה אתה יכול לבצע בדיקה ולדעת מה המצב של הביצים.
בדיקת פוריות הביצה
בהצלחה.
-
daniel6552
- ביצה

אני בדקתי ומה שאני רואה זה מין תיצבורת של חומר צהוב בפינה של הביצה
למה שאתה קורא תיצבורת של צהוב מדובר בחלמון שהתקשה, בדרך כלל תראה גם נוזל או שהחלמון "ישוט" בו.
אם תסתכל בלינק שקיבלת אתה צריך לראות בתאריך כזה בביצה עובר, כלומר הביצה מושחרת וכהה (תמונה 8 ) .
לצערי על פי התיאור שלך הביצים אינן פוריות.
אם תסתכל בלינק שקיבלת אתה צריך לראות בתאריך כזה בביצה עובר, כלומר הביצה מושחרת וכהה (תמונה 8 ) .
לצערי על פי התיאור שלך הביצים אינן פוריות.