ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכנר לא שורק
מנהל: מפקחים
הכנר לא שורק
מצאתי פצע בכנף של הכנר מה לעשות בגלל זה הוא לא שורק?
איך מטפלים בו?
איך מטפלים בו?
Re: הכנר לא שורק
הקנר בודד? מה הסיבה או המקור לפצע? צריך לטפל בפצע אך חשוב למצוא את המקור לפציעה על מנת שלא יפצע שוב.
אם הפצע יבש והקנר לא מראה סימני מצוקה ומפעיל את הכנף כרגיל כל שנותר זה לחטא את המקום , אפשר למרוח מעט פולידין נוזלי.
הקנר כך הבנתי לא שרק גם לפני הפציעה כך שאני לא רואה קשר ישיר לשירה . אם תמצא שהפציעה נוצרה עקב תקיפה של חתול אני אבין למה הוא הפסיק לשיר , אולי הקצנתי אבל זה הכיוון, קנר צריך לחוש טוב מכל הבחינות על מנת לשיר , בריא , חזק, בטוח בעצמו ובסביבה וכו'.
אם הפצע יבש והקנר לא מראה סימני מצוקה ומפעיל את הכנף כרגיל כל שנותר זה לחטא את המקום , אפשר למרוח מעט פולידין נוזלי.
הקנר כך הבנתי לא שרק גם לפני הפציעה כך שאני לא רואה קשר ישיר לשירה . אם תמצא שהפציעה נוצרה עקב תקיפה של חתול אני אבין למה הוא הפסיק לשיר , אולי הקצנתי אבל זה הכיוון, קנר צריך לחוש טוב מכל הבחינות על מנת לשיר , בריא , חזק, בטוח בעצמו ובסביבה וכו'.
האם מדובר בזכר?
האם היתה רוח פרצים?
האם אור היום היתקצר מאיזו שהיא סיבה?
האם היתה רוח פרצים?
האם אור היום היתקצר מאיזו שהיא סיבה?

השמים אינם הגבול
זה זכר ורוח לא היה החליף נוצות אבל כבר הסתיים
ועדיין לא שורק
ועדיין לא שורק
לצורך העניין לא משנה סוג הקנר תן לו ניגר (חנות תבלינים ) והוא עוד ישיר

השמים אינם הגבול
כן אמרו לי שהאתיופים מישתמשים לא ידע למה בדיוק אבל אצל קנרים אני יודע באופן ודאי

השמים אינם הגבול