ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גולדן פינק

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
matan
ביצה
ביצה

גולדן פינק

שליחה על ידי matan »

היי לכולם שוב
כמו שסיפרתי קניתי לא מזמן זוג גולדנים ויש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה

1.הזכר כשהגיע אלי היה בצבעים בוהקים ויפים, בתקופה האחרונה כולו הופך להיות אפור יותר בכל חלקי הגוף,האם מדובר בהחלפת נוצות טבעית או שיש סיבה לדאגה?

2.בניגוד לכל ציפור אחרת שגידלתי הגולדנים שלי כמעט ולא נוגעים בשום אוכל אחר מלבד תערובות לפינקים.ניסיתי פירות ירקות ביצה קשה וכ"ו.. בכולם אכלו מעט מאוד עד כמעט ולא שוב מה יכולה להיות הסיבה?

3.הגולדנים שלי חיים בכלוב של 70X40X80 עם תא הטלה חיצוני עם פתח צר וראיתי אותם נכנסים לתא ההטלה פעמיים בודדות בלבד האם זה בסדר?

4. האם השמעת קולות חיזור מהאינטרנט לגולדנים טובה\מזיקה\לא מועילה?

אשמח לכל תשובה על כל שאלה

מתן
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: גולדן פינק

שליחה על ידי eli_lea »

1.נראה שמדובר בהחלפת נוצות
2.כנראה שאינם מורגלים לכך ומעולם לא ניזונו בירקות ופירות, קשה לשנות הרגלי אכילה אבל אל תוותר, נסה לגרד את הגזר למשל ולראות אם מגורד ימשוך אותם יותר. בכל מקרה כדאי להמשיך ולתת, זה לוקח זמן אך לעיתים קרובות הסבלנות משתלמת.
3.הגולדנים הגיעו אליך לא מזמן כך שנשמע סביר שהם מתאקלמים לאט ומתחילים בכך שמידי פעם בוחנים את תא ההטלה.
4.להזיק לא מזיק, לנסות אתה יכול, אומנם קשה יהיה לדעת אם זהו זרז לריבוי או שגם ללא השמעת קולות החיזור הם היו מתרבים, תעשה איך שאתה מרגיש, נזק לא יכול להיגרם.
phantomf4
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אלון

Re: גולדן פינק

שליחה על ידי phantomf4 »

שלום לך
רציתי לדעת האם אתה מכיר את המגדל?
לא ידוע לי על גולדן ציבעוני שהופך לאפור
האם תוכל להעלות תמונה של גולדן ?
וקולות חיזור מהאינטרנט מוזר מאוד תן לטבע לעשות את שלו וללא טכנולוגיה
כזו או אחרת תמונה