שלום
יש לי כנרית שיש לה פצע ברגל וגם נפוח רואים שהיא סובלת קצת האם יש סוג של טיפול
תודה מומי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פצע כנרים
מנהל: מפקחים
Re: פצע כנרים
לא יכול לומר לך מאחר ואיני יודע מה חומרת הפציעה, האם הפצע מזוהם ודלקתי, האם יש שבר....וטרינר יתן לך את הטיפול המתאים לאחר בדיקה. פציעה מאוד קלה אפשר לחטא עם פולידין ובדרך כלל הציפור מתגברת ומחלימה, במקרים חמורים אין מנוס מלגשת לוטרינר.
יש לה טבעת ברגל?
אם כן לך לוטרינר שיוריד לה אותה.
לי לפני שנתיים היה כנר עם פצע ברגל של הטבעת. ברגע שהכנר מקבל מכה וישנה נפיחות אז אין מעבר טוב של דם בגלל הטבעת והמצב מחמיר.
אני אישית הלכתי למרכז הוטרינרי בבית דגון ושם הורידו את הטבעת ואת הנפיחות ע"י ריכוז נוזלים . זה הציל את הציפור.
זה עלה לי 350 ש"ח
אם כן לך לוטרינר שיוריד לה אותה.
לי לפני שנתיים היה כנר עם פצע ברגל של הטבעת. ברגע שהכנר מקבל מכה וישנה נפיחות אז אין מעבר טוב של דם בגלל הטבעת והמצב מחמיר.
אני אישית הלכתי למרכז הוטרינרי בבית דגון ושם הורידו את הטבעת ואת הנפיחות ע"י ריכוז נוזלים . זה הציל את הציפור.
זה עלה לי 350 ש"ח
55 כתב:לא יכול לומר לך מאחר ואיני יודע מה חומרת הפציעה, האם הפצע מזוהם ודלקתי, האם יש שבר....וטרינר יתן לך את הטיפול המתאים לאחר בדיקה. פציעה מאוד קלה אפשר לחטא עם פולידין ובדרך כלל הציפור מתגברת ומחלימה, במקרים חמורים אין מנוס מלגשת לוטרינר.
אלי שלום אני מצטער עם אני מפריעה
לגבי השאלה שלי מדובר בציפורן של הכנר ולא באצבע זה דומה לפטריה של אדם
תודה מומי
מומי אינך מפריע כלל,אנחנו נמצאים כאן על מנת לענות לכולם .
אתה המדבר על שינוי צבע הציפורן או התפרקות הציפורן? ד"ר שרביט ביקש תמונה כדי שהוא יוכל לעזור לך ולהבין במה מדובר, אם אתה יכול לצלם זה יעזור כי קשה לענות מבלי לראות.
אני מציע שתצלם את הציפורן ואת התמונה תעלה לד"ר שרביט באשכול שפתחנו כבר במענה וטרינרי:
Re: כנרי עם ציפורן נפוחה
אתה המדבר על שינוי צבע הציפורן או התפרקות הציפורן? ד"ר שרביט ביקש תמונה כדי שהוא יוכל לעזור לך ולהבין במה מדובר, אם אתה יכול לצלם זה יעזור כי קשה לענות מבלי לראות.
אני מציע שתצלם את הציפורן ואת התמונה תעלה לד"ר שרביט באשכול שפתחנו כבר במענה וטרינרי:
Re: כנרי עם ציפורן נפוחה