ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זיווג כנרים
מנהל: מפקחים
Re: זיווג כנרים
שריקות ושירה מצד הזכר מסמנות הבעת חיזור, כיצד נראה לך שמתקדם? האם הנקבה נענית לו? יש שיתוף פעולה?
הנקבה ניכנסת לקן ויושבת ואחרי מיספר דקות יוצאת יש לציין שאין בצין היום ראיתי אותה במין צווחה כלפי הזכר אחד כנגד השני
קחו את החיים בשושו
סבלנות ידידי כולם כאן אמרו שאתה בכיוון הנכון לאט ולא לשכוח להכניס לכלוב עצם של סבידה 

השמים אינם הגבול
תודה רבה לך יש עצם של סבידה יש גיר יש חוטח קינוןננתי לנקבה ניגר כמו שאתם אומרים לי שיהיה חג שמח
קחו את החיים בשושו
בשעה טובה עכשו קמתי וראיתי בקן ביצה ראשונה הבנתי שכל יום היא תטיל ביצה בען 3 ל 7 ביצים ומה הלאה יש לי כלוב ביתי האים להשאיר את הביצים ולתת לטבע לעשות את שלו או להחליפם בדמה שאני לא מצוי בכך תודה ושבת שלום
קחו את החיים בשושו
בדיוק כך, פחות נגיעות פחות הפרעות , בטבע אין ביצי דמה והחלפות, המטרה ש/ל המגדלים שהגוזלים יהיו באותו גיל פחות או יותר בבקיעה וכך הסיכויי הישרדות של הקטנים ביותר גבוהה יותר.
אני מציע לך לא להתערב.
בהצלחה.
אני מציע לך לא להתערב.
בהצלחה.
ומה לעשות במזג אויר חם כזה האם כדאי להשפריץ עליהם קצת מים בשפריצר זה לא יזיק לנקבה ולביצים
קחו את החיים בשושו

ולא לשכוח לעדכן