ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לא מיסתדרים ביכלל
מנהל: מפקחים
Re: לא מיסתדרים ביכלל
אני כמעט בטוח אבל את יכולה להמתין ולשמוע דעות נוספות על מנת שתהיי בטוחה במאת האחוזים.
בכל מקרה אם זה כמו שאנחנו חושבים ומדובר בשני זכרים נראה שפתרנו את סיבת התוקפנות ואם תוסיפי שתי נקבות יהיה באמת שמח.
בכל מקרה אם זה כמו שאנחנו חושבים ומדובר בשני זכרים נראה שפתרנו את סיבת התוקפנות ואם תוסיפי שתי נקבות יהיה באמת שמח.
שרי אני מעלה לך מס' תמונות להמחשה , שימי לב הזכר מנוקד בחזה ומקור אדום
והנקבה המקור כתום ואין לה את האדרת מסביב ,
והנקבה המקור כתום ואין לה את האדרת מסביב ,
ובסלסלה זאת ישנן מס' נקבות יחד והם ללא הניקוד והיופי של הזכר , ועוד תמונה יפה עים גוזלי זברה שמצאתי ,
- קבצים מצורפים
-
- 050725_203136-20836_Chicks2.jpg (28.35 KiB) נצפה 2226 פעמים
עושה רושם שהפינק הלבן הוא זכר ממוטציית וויט לפי צבע המקור , בוויטים מזהים זכרים לפי צבע המקור ושירה .
אם הוא שר זה זכר ואז התופנות מובנת פחות או יותר.
אם הוא שר זה זכר ואז התופנות מובנת פחות או יותר.
גם אני מצטרף מדובר בשני זכרים בוודאות .
והמוטצייה הלבן פשוט מהמם
והמוטצייה הלבן פשוט מהמם

השמים אינם הגבול
אם כך אפשר לסגור ולומר שמדובר בשני זכרים (יפיפיים) שמחכים רק שתביאי להם נקבות.
מה את מתכוונת לעשות שרי?
מה את מתכוונת לעשות שרי?
אני בשוק!!!! גם ככה שתי ציפורים זה המון בישבילי אבל דבקה בישביל שני זכרים הם היסתדרו מאד יפה בהתחלה
השאלה עם ליקנות להם כלוב יותר גדול מעכשיו למרות שהכלוב של עכשיו הוא די גדול וואו אני לא מאמינה בטח יהיה לי קשה אבל אין ברירה אני לא מחליפה את אחד מישנהם טוב אני יסתדר כבר תודה רבה לכולם

לדעתי עדיף לרכוש כלוב נוסף או כלוב אחד עם מחיצה באמצע, שוב שני הזוגות ביחד עלול להיות מתכון למלחמות נוספות.
שרי ראשית תנסי להירגע, אם את צועקת ונלחצת את מכניסה את הציפור למצב של לחץ , פעלת יפה מאוד כשגזרת והסרת את מה שעלול לסכן את הציפורים, לא הבנתי אין הגיע חוט ואיך הוא נקשר למעלה . בכל מקרה העיקר שהכל בסדר עכשיו .
בקשר לציפורניים, צריך לקצץ אבל צריך לדעת כיצד לקצץ כדי שלא לפגוע בנימי דם, לא יודע אם כדאי שאת תעשי זאת.
תבררי אם יש מישהו בסביבת מגוריך שיכול לעזור לך או לחילופין וטרינר.
בקשר לציפורניים, צריך לקצץ אבל צריך לדעת כיצד לקצץ כדי שלא לפגוע בנימי דם, לא יודע אם כדאי שאת תעשי זאת.
תבררי אם יש מישהו בסביבת מגוריך שיכול לעזור לך או לחילופין וטרינר.