אורית רק קצת ליידע אותך, שמי אלירן, אני מגדל כנרים כבר 7 שנים.. יש לי פה בית גידול עם 30+ כנרים.. ואני עברתי הרבה (וכשאני אומר הרבה זה המון) מקרים כאלו. ופשוט טיפלתי בעצמי. הפעם זה היה מקרה חריג שהייתי חייב לשמוע דעה של אנשים ולא "לרוץ" ישר לוטרינר. לכן נעזרתי באנשים שאולי כן עברו את זה, עובדה הכנר היום בבוקר קם על רגליו והכל בסדר גמור. תאמיני לי שאני נותן את כל כולי לכנרים שלי. הם חלק ממני. ואני בטוח שכל בן אדם פה אוהב את החיית מחמד שלו יותר מעצמו. אז קצת הרגעה בדיבור שלך, "רצח" חח.
תודה לכולם אפשר לנעול
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דחוף מאוד!!! אני לא יודע מה קורה לכנר שלי!!
מנהל: מפקחים
Re: דחוף מאוד!!! אני לא יודע מה קורה לכנר שלי!!
אלירן, מענין כמה קורבנות עלה ה"עברתי" שלך.
לנעול יחליטו המנהלים, לא אתה.
לנעול יחליטו המנהלים, לא אתה.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: דחוף מאוד!!! אני לא יודע מה קורה לכנר שלי!!
נכון המנהלים יחליטו מתי לנעול. אז בבקשה תשמרי את ההערות שלך לעצמך ותני למנהלים לעשות את העבודה
ולהחליט האם להעיר גם במקרה הזה.
נוח להיות "יפה נפש", להעיר לאנשים ולהפוך אותם ל"לא בסדר".
האם את טבעונית? מליונים חושבים שלאכול חיות זה רצח! גם אותך אפשר להפוך לרוצחת (אבל זו השערה).
ואני יכול להמשיך ולתת דוגמאות רבות אבל אני לא רואה טעם.
הדרך שבה את מגיבה ומתנהלת הינה מזלזלת ומתנשאת וללא ספק חצופה. אני מציע לך אם את מעוניינת להמשיך
ולהיות חברה מן המניין לרענן חוקים וללמוד לכבד את הזולת. אזהרה ראשונה - לא תהיה אזהרה שניה בנושא זה.
ננעל!
ולהחליט האם להעיר גם במקרה הזה.
נוח להיות "יפה נפש", להעיר לאנשים ולהפוך אותם ל"לא בסדר".
האם את טבעונית? מליונים חושבים שלאכול חיות זה רצח! גם אותך אפשר להפוך לרוצחת (אבל זו השערה).
ואני יכול להמשיך ולתת דוגמאות רבות אבל אני לא רואה טעם.
הדרך שבה את מגיבה ומתנהלת הינה מזלזלת ומתנשאת וללא ספק חצופה. אני מציע לך אם את מעוניינת להמשיך
ולהיות חברה מן המניין לרענן חוקים וללמוד לכבד את הזולת. אזהרה ראשונה - לא תהיה אזהרה שניה בנושא זה.
ננעל!
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **