ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתחיל לגדל פינקים
מנהל: מפקחים
Re: מתחיל לגדל פינקים
אני מעדיך להישאר עם הכלוב הקיים בנתיים.. אולי בהמשך אני ישנה.
אני ינסה לעשות את מה שאמרתם לי או שאני ינסה לשים מתחת לכלוב ב2 הצדדים 2 קרשים או משו להגביהה אותו טיפה ואני יכניס מלמטה את המגש.
תודה רבה בנתיים לכולם
אני ינסה לעשות את מה שאמרתם לי או שאני ינסה לשים מתחת לכלוב ב2 הצדדים 2 קרשים או משו להגביהה אותו טיפה ואני יכניס מלמטה את המגש.
תודה רבה בנתיים לכולם
בהצלחה, המשך לעדכן 

הבאתי היום זוג פינקים לכלוב שבתמונה ציפיתי את הכלוב בעוד רשת.
המוכרת אמרה שהם מופע איזבל לדעתי אבל הנקבה לדעתי לא, מחר העלה תמונות.
בכל מקרה רציתי לישאול מה שונה בין פינק מוטבע לפינק לא מוטבע מכיין שחלק מהפינקים בחנות היו מוטבעים ביקשתי ממנה זכר איזבל גדול ומוטבע ובסוף היא הביאה לי אחר שאמרה שגם הוא מוטבע והאמנתי לה כי הוא כבר היה בכופסא והגעתי הביתה וראיתי שהוא לא.
בכל מקרה אין בעיה להחליף ביניהם ואני חושב לעשות את זה אבל מה ההבדל בידיוק?
תודה רבה
המוכרת אמרה שהם מופע איזבל לדעתי אבל הנקבה לדעתי לא, מחר העלה תמונות.
בכל מקרה רציתי לישאול מה שונה בין פינק מוטבע לפינק לא מוטבע מכיין שחלק מהפינקים בחנות היו מוטבעים ביקשתי ממנה זכר איזבל גדול ומוטבע ובסוף היא הביאה לי אחר שאמרה שגם הוא מוטבע והאמנתי לה כי הוא כבר היה בכופסא והגעתי הביתה וראיתי שהוא לא.
בכל מקרה אין בעיה להחליף ביניהם ואני חושב לעשות את זה אבל מה ההבדל בידיוק?
תודה רבה
תתחדש. אין שום הבדל ואם אתה מרוצה מהציפור אין טעם להחליף. הטיבוע ברוב רובם של המקרים נועד להבדיל בין הציפורים השונות בווליר כדי לא לזווג אחים עם אחיות וכו'.
כרגיל תודה אלי!
השארתי את הזכר למרות שהשני היה גדול יותר
בהתחלה הפינקים היו לחוצים, נופפו בכנפיים במהירות ונשארו במקום (כמו יונק דבש כשהוא יונק) וכשהפסיקו הם התישבו שניהם מעל הסל הטלה ולא בתוכו. היום כבר הם נכנסו לתוכו שניהם אבל עדיין לא הכניסו את היוטה. הבאתי להם מעט תפוח וגזר וניראה שהם קצת אכלו. מחר העלה תמונות שלהם לזיהוי המופע.
השארתי את הזכר למרות שהשני היה גדול יותר
בהתחלה הפינקים היו לחוצים, נופפו בכנפיים במהירות ונשארו במקום (כמו יונק דבש כשהוא יונק) וכשהפסיקו הם התישבו שניהם מעל הסל הטלה ולא בתוכו. היום כבר הם נכנסו לתוכו שניהם אבל עדיין לא הכניסו את היוטה. הבאתי להם מעט תפוח וגזר וניראה שהם קצת אכלו. מחר העלה תמונות שלהם לזיהוי המופע.
תתן להם תנאים טובים וכל השאר יבוא מעצמו.
בהצלחה.
בהצלחה.
* הזכר הלבן אכן הוא איזבל, ואולי מעורב עם לחי אפורה (GC). אם הוא יותר גדול במבנה הגוף וברגלים מהשני יש מצב שזה ג׳אמבו.
* לגבי האפור; סיכוי נמוך שמדובר בזכר CFW די צעיר. יותר הגיוני שמדובר בנקבה לחי שחור (BC). או אפילו נקבה CFW CB.
* לגבי האפור; סיכוי נמוך שמדובר בזכר CFW די צעיר. יותר הגיוני שמדובר בנקבה לחי שחור (BC). או אפילו נקבה CFW CB.

תודה רבה בן רק אין לי מושג מה האותיות אומרות..
אמרו לי שהאפור זה נקבה והזכר איזבל, הוא ניראה במצב טוב? הניצוי הרגליים ניראים בסדר? כמו שכבר חפרתי היה זכר יותר גדול מהזכר שלי והרבה הרבה יותר גדול משאר הפינקים במופע הרגיל שהיו בחנות, והיה לו גם יותר נוצות חומות עם נקודות לבנות בצד אבל לדעתי אני כבר לא יחליף כי הוא התרגל כבר לכלוב
מה זה CFW CB?
וכמה בדרך כלל מופעים כאלה עולים בחנות?
אמרו לי שהאפור זה נקבה והזכר איזבל, הוא ניראה במצב טוב? הניצוי הרגליים ניראים בסדר? כמו שכבר חפרתי היה זכר יותר גדול מהזכר שלי והרבה הרבה יותר גדול משאר הפינקים במופע הרגיל שהיו בחנות, והיה לו גם יותר נוצות חומות עם נקודות לבנות בצד אבל לדעתי אני כבר לא יחליף כי הוא התרגל כבר לכלוב
מה זה CFW CB?
וכמה בדרך כלל מופעים כאלה עולים בחנות?