ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

נעלמה ביצה!!!

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
איהאיה
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: איה

נעלמה ביצה!!!

שליחה על ידי איהאיה »

שלום לכולם !תמונה

האורזיות שלי הטילו כל שבוע ביצה בערך זאת אומרת שיש שלוש ביצים בתא הטלה עכשיו, לפני כמה ימים בדקתי וראיתי את שלושת הביצים אפילו צילמתי אותן בטלפון והיום ניגשתי לתא הטלה היום הסתכלתי לבדוק וראיתי רק שתיי ביצים!!! הסתכלתי מאוד טוב.!! הסתכלתי גם בשתי תאי ההטלה של הפינקים ! ובכל כלי האוכל על הרצפה ולא ראיתי כלום הכלוב הוא מרווח וגדול הסתלתי בכל פינה בכלוב הביצה נעלמה !

איפה היאא???

מה אפשר לעשות??

מה יכל לקרות לה?? אך היא נעלמה??

אני לא יודעת אם חשוב לומר את זה אבל היו שלוש ביצים ואחת הנקבה הטילה לא מזמן ואחת שהיא הטילה לפני כ שבוע [בערך] הביצה שנעלמה הייתה הראשונה והגדולה ביותר..
וגם שהביצה הגדולה ראו שהיא עוד שנייה ממש!! בוקעת!!!!!! ראו את זה! הייתי בטוחה שהיה גוזל:\
למישהוא יש תשובות ?זה קרה לו פעם? אני אשמח לתשובותתמונה [יכול להיות שהם אכלו אותה נכון? ]
ממני
איה מ
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: נעלמה ביצה!!!

שליחה על ידי eli_lea »

רוב הסיכויים שאת צודקת והביצה נאכלה, לעיתים תוכים וציפורים עושים זאת .
ההטלות בהפרשים של שבוע מעידים על בעייה כלשהיא , את אמורה לראות כל יום וחצי יומיים ביצה נוספת ולא בהפרשים של שבוע.
כנראה שמשהוא לא היה הכי תקין.
אל תקחי קשה אבל ככל הנראה הביצה לא הייתה פורייה. לעיתים הביצה משנה את צבעה ונראה חיצונית שהיא פורייה ומכילה גוזל
בפועל לא תמיד זה נכון. גם ההפרש בין שתי הביצים הנותרות מעמיד בסימן שאלה את מצב הביצים, זה לא אומר שהן אינן פוריות , הכל יכול להיות ואי אפשר לקבוע ללא בדיקה אבל הפרשים כאלה ממש לא רגילים.
איהאיה
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי איהאיה »

תודה אלי! יכול להיות שהביצה לא הייתה פורייה אבל זה לא היה כ כ ככה ההטלות שתי ביצים הוטלו באותו שבוע בהפרשים נראלי כמו שאמרתה של יום יומיים ככה.. והשנייה אחרי שבועיים לא הסברתי את עצמי נכון..

אני מקווה שזה לא יקרה עם הביצים השנשארו
איה מ
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

גם אני מקווה בשבילך שיהיו בקיעות אבל אם לא זה יהיה בהמשך אז תמשיכי ותהיי סבלנית ומקצוענית כמו שאת תמונה
איהאיה
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי איהאיה »

תודהתמונה
איה מ
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”