ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קנר אוכל יותר מידי
מנהל: מפקחים
קנר אוכל יותר מידי
הקנר צופ כל היום אוכל לא מרבה לזוז ושהוא ישן אפילו טרקטו לא יזיז אותו ואם אני לא טועה אצל ציפורים זה לא בסדר היום למשל הערתי אותו הוא בדק מה העיר אותו וחזר לישון ישר והכמות שהוא אוכל גדולה מהכמות שהקוקטלית שלי אוכלת והוא לא כאילו אוכל אלה מפצח ובולע כל היום מה לעשות

Re: קנר אוכל יותר מידי
קח אותו לוטרינר , נראה שהוא חולה.
הוא לא כאילו אוכל הוא באמת אוכל וחוס התזוזה זה באופי שלו הוא לא ממש פעיל בדרך כלל ושיש אור הוא מתרחק מבני אדם אבל שהוא ישן שום דב לא מענין אותו אם אני שם לו ענב בכלוב הוא מפרק אותו לגמי וגם גויאבה אדומה הנוצות שלו פלס ישות ומסודות ככל הנראה מדוב בקנרית ולא בקנר כי הוא שורק שריקות קצרות מאוד האוכל שלו פשוט נגמ ראשון מהשלושה ולו ממלים הכי הרבה בהתחלה גם אני חשבתי שהוא חולה אבל הוא ככה כבר חודש מאז שהביאו לי אותו ככה שאם הוא היה חולה הוא היה כבר מזמן מת פשוט זה שהוא אוכל הרבה זה מסכן אותו ואני רוצה להפחית לו קצת באוכל כדאי לי?

הבנתי שאתה מבין מה יש לו ומנסה לשכנע אותי שהתוכי בריא. לא הצלחת ממש , זה שהוא לא מת עד עכשיו לא אומר שהוא בריא.
תוכי או ציפור שנמצא ליד כלי האוכל ועושה את עצמו אוכל או שאוכל הרבה ללאט הפסקה מנסה להראות לסובבים ש"הכל בסדר איתי"
לרוב הוא מנסה להסתיר את הבעייה שקיימת. תוסיף לזה את חוסר הפעילטות שציינת ואת הנימנום קיבלת ציפור חולה.
זה שקיבלת אותו ככה לא אומר שהוא בריא .אבל אם נראה לך שזה האופי שלו וככה הוא צריך להתנהג לא הבנתי למה אתה מעלה
את השאלה? אתה רוצה להגביל לו את המזון ? לא נראה לי.
תתייעץ עם ד"ר שרביט בפורום המתאים אולי הוא יתן לך תשובה שתספק אותך.
תוכי או ציפור שנמצא ליד כלי האוכל ועושה את עצמו אוכל או שאוכל הרבה ללאט הפסקה מנסה להראות לסובבים ש"הכל בסדר איתי"
לרוב הוא מנסה להסתיר את הבעייה שקיימת. תוסיף לזה את חוסר הפעילטות שציינת ואת הנימנום קיבלת ציפור חולה.
זה שקיבלת אותו ככה לא אומר שהוא בריא .אבל אם נראה לך שזה האופי שלו וככה הוא צריך להתנהג לא הבנתי למה אתה מעלה
את השאלה? אתה רוצה להגביל לו את המזון ? לא נראה לי.
תתייעץ עם ד"ר שרביט בפורום המתאים אולי הוא יתן לך תשובה שתספק אותך.
שאני אומר שהערתי אותו זה כבר היה חושך וגם הקוקטלית והקנר השני ישנו אבל רק התקרבתי לכלוב והם התעוררו ואת הקנר הזה זה לא עניין ורק לעיון הוא שמן יותר מהקנר השני אבל פתחתי נושא בפורום וטינרי
עריכה מחקו לי את הנושא
עריכה מחקו לי את הנושא

למה להעיר אותם בלילה? יתכן שהקנר סובל מתולעי מעיים , מצריך בדיקה .
איזה נושא מחקו לך?
איזה נושא מחקו לך?