ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם תולשת נוצות לגוזל שלה

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
שרי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

האם תולשת נוצות לגוזל שלה

שליחה על ידי שרי »

שלום יש לי 3 גוזלים שהיום אחד מהם פעם ראשונה יצא מהקן וישר למד לעוף עכשיו האם תלשה לו את כל הנוצות הגדולים של הזנב שלו מצד אחד הוא עדין תלוי בה ומיצד שני אני לא רוצה שתהרוג אותו ותוציא לו את הנוצות אז החזרתי אותו לתוך תא הקינון ושם היא לא תולשת לו נוצות מה עלי לעשות? ולמה שהאמא תירצה לתלוש לגוזל שלה? היא אם מאד מאד מסורה הם רק טיפה פותחים את הפה וישר היא נותנת להם אוכל וגם הזכר ככה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: האם תולשת נוצות לגוזל שלה

שליחה על ידי eli_lea »

צריך להבין שהחיים בכלובי הרבייה אינם כמו החיים בטבע, מצד אחד ההורים מטפלים ומאכילים ומצד שני הם נמצאים בכלוב ביחד עם הגוזלים שמהווים הפרעה ועיתים איום. ברגע שהגוזל מתחיל לאכול עצמאי במיוחד במצב של תלישת נוצות כדאי להוציאו ולהעבירו לכלוב נפרד בו ישהו כל הגוזלים.
phantomf4
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אלון

שליחה על ידי phantomf4 »

נסי לפזר מעט חוטי יוטה כנראה שיש לה חוסר בחומר קינון
תמונה
השמים אינם הגבול
ARIKKK
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ARIKKK »

תישמע. האם רוצה רוצה עוד לעשות גוזלים אז היא תולשת לו את ה נוצות כדי לשים בכן...
יש אופציה אחת שתחלק אץ הכלוב ל 2 עם כלוב ותעשה באמצע חור לא גדול ממש והגוזל שיצא כבר יהיה בצד אחד והאם עם הגוזלים שעדיין לא יצאו היו בצד השני.. כש הגוזל שיצא ירצא אכול האם תביא לו דרך החור אוכל....
אני מתעסק עם כנרים כבר 15 שנה וזה עוזר...
תנסה את זה אים בא לך !
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”