שאלה ראשונה :
יש לי זוג פינקים [שוקי ושוקה] חח העברתי אותם לכלוב שאני בניתי [ בכלוב הקודם הם היום זוג לבד במקום ממש גדול ולא המשיכו לבנות תקן או נכנסו אליו בכלל ]
כשהעברתי אותם הם הם הוציאו את היוטה מהקן [ מה שהם בנו בהתחלה .. ] ושמו אותה על ה"גג" של הבית הטלה .. הלמעלה שלוה הו סבבה הוא צמוד ל2 קירות תומכים אחד מעץ ואחד רשת .. וזה נראה לי סבבה .. אבל האם הם יוכלו להטיל שם ? מה כדי לי לעשות ?
שאלה שניה :
יש לי זוג כנרים רד פקטור !
והנקבה מבוגרת יותר מהזכר ואני אף פעם לא רואה אותם מזדווגים ובכלל רבים כזה לפעמים .. מה לעשות
נ.ב
הם לא בונים תקן בבית הטלה בכלל ..
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים בונים קן מחוץ לסלסלה וכנרים לא מזדווגים
מנהל: מפקחים
-
DirTyFuZzy
- ביצה

Re: פינקים בונים קן מחוץ לסלסלה וכנרים לא מזדווגים
אם הפינקים מתעקשים לבנות את הקן מעל הבית הטלה אז כנראה שנוח ווב להם ככה. הם בהחלט יכולים להטיל ולדגור בקן שבנו.
לגבי הכנרים, תנסה להפריד ביניהם ע"י מחיצה, פזר לנקבה חומרי קינון ותראה כיצד הם מתנהגים. האם יש חיזורים מצד הזכר וניסיונות להאכיל את הנקבה. במידה ויש חיזורים והאכלות החזר את הזכר לכלוב.
האם אתה בטוח שמדובר בזכר ונקבה?
לגבי הכנרים, תנסה להפריד ביניהם ע"י מחיצה, פזר לנקבה חומרי קינון ותראה כיצד הם מתנהגים. האם יש חיזורים מצד הזכר וניסיונות להאכיל את הנקבה. במידה ויש חיזורים והאכלות החזר את הזכר לכלוב.
האם אתה בטוח שמדובר בזכר ונקבה?
-
DirTyFuZzy
- ביצה

איך אני מבדיל
הזכר שר , מחזר, מאכיל את אצבעות רגליו אם הוא אינו ליד הנקבה, ינסה תמיד להגיע לנקבה אם היא בכלוב הקרוב,
אם אתה נמצא בעונת הרבייה הזכר
ים ינסו להאכיל את הנקבות ויעלו מזון מהזפק
בעת שירה הזכר
ים יתנדנדו מצד אל צד .
בעונת הרבייה אפשר לאחוז בזכר
כאשר הבטן והאגן למולנו ולנשוף מעט על הנוצות מסביב לביב, אצל ה
זכר פי הטבעת בולט ממפלס הבטן אצל הנקבות הוא נמצא באותו מפלס וגובה.
אם אתה נמצא בעונת הרבייה הזכר
ים ינסו להאכיל את הנקבות ויעלו מזון מהזפק
בעת שירה הזכר
ים יתנדנדו מצד אל צד .
בעונת הרבייה אפשר לאחוז בזכר
כאשר הבטן והאגן למולנו ולנשוף מעט על הנוצות מסביב לביב, אצל ה
זכר פי הטבעת בולט ממפלס הבטן אצל הנקבות הוא נמצא באותו מפלס וגובה.